Это громко! У меня ремонт был!или обновление.Славык писав: твоя робота в реставрації Яви
Запы с покраски

Это громко! У меня ремонт был!или обновление.Славык писав: твоя робота в реставрації Яви
Так точно ,низ має бути алюмінієвий ,на перших фото ,низ і верх ще були заклеєні скотчем ,потім акуратно зі скальпелем відклеяв і відтер від залишків клеючої речовини . Добре алюмінієві стакани були як нові коли купляв яву ,навіть рідна фарба порошкова ,тільки в одному місті була облущена , але прийняв рішення про фарбування .З процесом гальваніки мені підфортило , в нас в місті був форнітурний завод (чому був ,бо десь як пів року уже порізали на метал) ,там я і оцинкував собі усі деталі ,що мали бути оцинковані. А коли не давно зайшов ,то чуть не заплакав, і матом хотів їх усіх крити. Що саме тобі потрібно і чим покривати ?, бо у нас є ще ,один завод правда там тільки нікелюють, зато вищий клас ,роблять духові інструменти. Якщо ,потрібно можу домовитись.РЕпа писав:Только хотел задать вопрос о покраске стаканов вилки. На 638-0 низ должен быть алюминий.На последних фото увидил,устранино!
Вопросик задам,как игде ознакамливался с процессом гальваники? Нужно очень!
Даа!,новый моц будет!
Привіт ja350wa , дякую за оцінку моєї праці, з мотором то окрема тема ,також я провів дуже багато роботи ,і потрачено багато часу на пошук оригінальних запчастин з заміною практично усіх запчастин .Дойде до цього обовязково розкажу ,зараз зкажу одне ,мотор практично зібраний ,треба ще кришки картерів прикрутити, і півавтомат поставити з генератором.ja350wa писав:Супер! так держатьА как обстоят дела с сердцем аппарата?
Привіт РЕпа, ,та слава Богу резину прикупив ,правда спереді буде Барум практично новий, з центровкою коліс ти правий , я такий маленький пристрій собі зварив ,буду надіятись що поможе ,бо знаю що центровка справа не проста. З центральною підставкою ,получився казус ,я не встиг її підготувати , а мотоцикл уже почав збирати ,так і процес іде ,але в ближньому майбутньому обовязково поставлю. Там в підставці в мене , вона по ходу була не рідна, по вигляду вроді від вішньовки,з упором алюмінієвим , в вухах були сильні овали,виробітка , це мені дуже не сподобалося , я відніс майстрові ,він розсверлив отвори під 22, і виточив втулки ,з натягом , в 2 сотки ,і я розігрів вуха лапки і вставив втулки ,остило і добре зажало ,тепер люфта не ма . Тому так получилось. Пізніше викладу фото.РЕпа писав:Cмотрю резина правильная есть в наличии!С колесиками есче поиграться нужно.А чего при сборке, на раму сразу не установил центр подножку,удобние же будет нежели на ящике...
Мысленно с тобой в твоем гараже,присел рядышком на стулку и наблюдаю за ходом сборки!
Привіт РЕпа, тепер, з сигналом , душа на свому містці. Болтики ці, я свого часу також шукав ,щоб головка плоска і під викрутку пласку. Дивились на мене продавці ,великими очима ,коли я пояснював ,їм ,чому мені саме такі потрібні. Вони безцінні ... Шуткую , про що мова, я іх тобі так віддам, просто скажеш куди тобі переслати, буду радий допомогти.РЕпа писав:Супер!Правильно,на 638-0 должны быть заклепки и черная решотка на ранних моделях..
![]()
Продай мне те болтики,котопые стояли перед заклепками,ОЧЕНЬ нужны на старушачий сигнал...
Внимание к мелочам конечно потрясающее, как человек покупавший НОВУЮ яву именно в ТО время, могу сказать что она смотрелась ХУЖЕСлавык писав:дуже люблю багато уваги приділяти дрібницям ,коли кожна шрупка акуратненько , і рівненько ,все хочу добитись відчуття .того часу
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів