Ну Льоня мабуть заробляє більше, а в мене таких дурних бабок немає, тому було вирішено крафтить. Ідея обтічного (є таке слово?) корпусу була нах відкинута, з огляду на те що роблю я його для GS, (а там ввесь багаж повинен лежати в углуватих таких чемоданах). Тому концепція така:

Легенька рама, ящик який виймається, замість нього лишається платформа, можливість навісити каністру та гуму. Я розумію що зараз буде критика про непідресорені маси (є в мене думки і про це, та чи варте воно того?). Тому буду робити (цього разу) так. Для крафту причипу нам знадобиться трохи профільної труби 20х40 та 20х30, небагато труби 22мм, 25мм та 16 мм, з стінкою 1,5 мм (просто в мене така була, Ви можите використати якусь іншу), трохи швелеру з перфорацією, декілька "відводів" 90 градусів, кардан з рульвого валу Газелі, Великий ящик для інструменту (довелося купити) та рама від старенького скутера Ямаха, яка і буде основним донором мого проекту. (думаю Ямаха не обов`язково, але в мене була саме вона, номерна), з неї ж, до речі, використаю колесо, та амортизатор, а також сайлентблоки задньої підвіски, вірніше їх частину, парочку доведеться прикупити.