Здравствуйте, форумчане! Нужен ваш совет. Я новичок, только записался в мотошколу, но это не мешает мне уже присматривать себе мотоцикл:) не могу выбрать между двумя вариантами либо Kawasaki Ninja 300, либо Yamaha R3 2017. Интересуют факты про их надёжность, безопасность и тд. Оба мотоцикла мне очень нравятся, плюс, насколько я знаю, они идеально подходят для новичков. В общем, жду ваших ответов)
P.S. Сори, если ошибся темой.
Kawasaki Ninja 300 или Yamaha R3 2017. Мотоцикл для новичка.
- Geser
- Гесератор-модератор
- Мотоцикл: Jawa 350 638 1988
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Kawasaki Ninja 300 или Yamaha R3 2017. Мотоцикл для новичка.
Вітаємо на Рокері!
Наскільки я знаю, тут навряд чи знайдуться учасники з досвідом на такому типі малокубатурних спортбайків. Але слідкуй за темою, можливо щось корисне порадять.
Зверни увагу на поширеність моделі і можливість безпроблемного придбання витратних матеріалів (фільтри, зірки, колодки).
Обов'язково відповідально постався також до вибору екіпіювання. Шолом, боти, рукавиці як мінімум. Наколінники і захист спини теж дуже важливі.
Наскільки я знаю, тут навряд чи знайдуться учасники з досвідом на такому типі малокубатурних спортбайків. Але слідкуй за темою, можливо щось корисне порадять.
Зверни увагу на поширеність моделі і можливість безпроблемного придбання витратних матеріалів (фільтри, зірки, колодки).
Обов'язково відповідально постався також до вибору екіпіювання. Шолом, боти, рукавиці як мінімум. Наколінники і захист спини теж дуже важливі.
Слава Україні!
-
- ньюб
- Мотоцикл: Suzuki Bandit 600
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Kawasaki Ninja 300 или Yamaha R3 2017. Мотоцикл для новичка.
Судя по описанию - очень похожи. Знач остаются только тесты:
https://www.youtube.com/watch?v=o16TLvj2hFs
https://www.youtube.com/watch?v=o16TLvj2hFs
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів