все перевернулось з ніг на голову і та сума яку я виручив за неї залишилась так і на
руках,плюс ще була невелика заначка

всього мого життя,відпав

можна було взяти хіба не розмитненого), а також відсутність доріг(хоча це я б пережив).Вибір
впав на мото із Піднебесної,хотілося класик,на китайські недоспорти навіть дивитись не
можу,а ендуро якось навіть і не розглядав(мабуть треба було

моделей вибір впав на Viper ZS 200 R2 китайську копію Yamaha FZS(FZ 16),підкупив зовнішній
вигляд(більш менш),низький розхід палива(як і всі китайчики),дискові тормоза спереду і
ззаду,ну і кубатура (шукав мінімум 200см).Зразу було вирішено брати в Одесі - там
найдешевше.Послухавши поради знайомого,беремо з батьком квитки на поїзд до Одеси,виїжаємо в
1.43 ночі,у 7.32 ми вже там,шукаємо маршрутку на 7км,їдемо туди.Приїхавши починаємо шукати
потрібний нам магазин,з пів години побродивши ми його знайшли,йдемо в зал із зібраною
технікою розглядаємо мото,побачивши його вживу відпали певні вагання і ми ідемо по
виписку-оплату.Нас відправляють назад шукати те місце де виписують,знайшовши заходимо
спочатку і виписуємо мот,потім зразу заходим в касу і оплачуємо,до 9.00 мот був вже куплений

години нам вивозять коробку з ним,трохи розпаковуємо дивимось чи все на місці і запаковуєм
назад.Просимо у вантажників тележку,грузимо коробку і веземо на Нову Пошту,там оформляємо
посилку,всі документи і відправляємо додому,доставка буде коштувати 500 грн,що як я вважаю
більш чим нормально.Довідку рахунок обіцяють вислати на протязі 10 днів.Повертаємось назад
на залізничний вокзал,беремо квитки додому,дочікуємося поїзда і вирушаємо назад,в 18 годин
із копійками ми вже вдома,мот приїде через 2 дні.Далі буде...