Согласен!vladuna писав:Поршни в топку![]()
Думаю можно не точить,если все в поряде!
А поршни, прекрати покупать харьковских подвалов!Они действительно льются из ложек.

Встречаются в продаже , качественныве. Поднакопи, и купи раз!

Согласен!vladuna писав:Поршни в топку![]()
Как я тебя понимаю вчера и позавчера тоже соберал двигатель,и та же ситуация то слабо нагрею,то шатун в картер упрется,то второй шатун в коробку.Вообщем кинул я сборку мотора сегодня и занимался сменой закисшего маятника,новый мне любезно предоставил один хороший человек,теперь еще нужно выточить туда новые втулки и установить пресс масленку.зовсім писав:В суботу пробував зібрати мотор
Грів картер технічним феном, заклали - ЦО наполовину зайшла далі йти не хоче... потрогав картер - теплий , треба ще нагріти .
Ледве витягнув КВ так щоб нанести мінімально шкоди.
Другий раз грію вже більше . Грію , грію... бац фен виключився,думаю, сам виключився від перегріву, в поспіху хапаємо КВ закладаємо - сів як має бути , а тут дивлюся цапфа зірки на мене дивиться! Твою ж маму! Не тим боком заклали !
Фен - не робить, кв другим боком, а вже була 21 год ЗБС .
Розібрав фен продзвонював дроти, спіральки , тудим сюдим - все робить, а в розетку - не робить. Нерви здають ! Лишаю як все є іду геть.
В неділю пішов дивитися до вилки (фена) і в результаті з'ясовую що згорів перехідник! З британської на європейську розетку! От блд...
Висновок :
-Поміняв 2 підшипники на КП
-Познайомився з будовою техн фену
-Потрьопаний колінвал закладений не тим боком
Спасибо точно главное поменьше нервы беспокоитьзовсім писав:одному збирати — не варіант.Тай поспіху не любить техніка ця.
Постараюся 30 го поїхати зібрати, а то присягу приймаю цих вихідниха 3го в Одесу їду часу обмаль, а робити куча.
Удачі тобі у збірціГоловне не нервуватися
Можливо запалення "Совек".на комутаторі пише JAWA
Ага дійсно совек, загуглив фотки . Воно якесь норм?MAXDZ писав:Можливо запалення "Совек".на комутаторі пише JAWA
А картера завжди нагрівав на електропічці маленькій, яка є в гаражі спеціально для цього. Феном неможливо рівномірно прогріти.
Заводське виробництво Вінниця. У мене проблем ніколи не було, все надійно, якщо по інструкції. Краще що можна в Україні купити. Надійніше мабуть тільки VAPE, але ціна космос.Ага дійсно совек, загуглив фотки . Воно якесь норм?
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів