Предісторія
![боянист :[:]|||[:]:](./images/smilies/08.gif)
На 1 курсі(3 роки назад) як получили всі степендію за 3 місяці пішли її пропивати , а я купив айпод нано на 16 гб. за рік продав, поклав гроші у МММ

Загрузили у спрінтер і 3,5 год (нашими дорогами після зими) ми їхали зі сусідньої області

Це вже у гаражі = )

Ну стан у неї більш-менш був задовільний , казав що стояла 4 роки у дідуся , була з коляскою але він її продав, по стані помітно було що дійсно мот стояв довгий час , хоча робила відміно . Оригінал всюди , крім 1 катафорика збоку заді =) .Поржавілі амортизатори і пера вилок і були підфарбовані срібним балончиком а також переднє колесо.
купив сіє чудо за 2900 грн
першою чергою купив аккумулятор , і передню рафку
Ну потім трісло кольце прийшлося міняти поршневу

Пройшли вже свята , думаю , уже доробити свою явку

Тиждень назад уже прийли запчастинки і зібрав я мотор =) Проблем ніяких не виникало зі сепараторами , усе було легко =)Пальці йшли тугувато , але руками брат затиснув

Система нагрівання)

Ну як пішов у 1 так в 6 мотор був зібраний , хоча здавалося роботи на пару годин)

Бак і бардачки відчистив давніше обробив якоюсь бідою(тато дав банку невідомої речовини) щоб не заржавіли

Рама думаю завтра буде готова .
По елекриці все працює , замок був перероблений під старушку , лише контакти натфілем підчистити і все ок =) Ну і реле поворотів поставити, а то оригінальне накрилося, а 2 китайських уже перегоріли-

О! і ще в селі пройшов інструктаж і практику по виставленню зажигання

Також задній лисий скат від їжа був , поміняв його у друга на барум з доплатою у 50 грн =)) Так як йому він був уже не потрібний

Декілька питань
1)привідний ланц немає знімної цієї кліпси (не знаю як воно правильно назив.) Походу він заклепаний ? Як його зняти ?
2)Чому карб так окислюється? Я його відчистив "карбклінером " було ок, а тепер постояв чуть і далі так само

явист 638 щедро прислав мені 4 карбюратора =) Виберу самий кращий і поставлю )
3)Знайшов шат у вилці. Дві нижні втулки холітаються. А в пері має бути перепад? Чи вони всередині рівні ?
Ну вроді би все =))

П.С. За розмір фото вибачайте вставляю з вк, оптимізувати неможна