Чесно ? приемно за всі мої труди, чути позитивні відгуки форумчан. Просто люблю грунтовний підхід ,щоб усе було акуратненько. Ще фото ,скло поворотів до поліровки :jawa1990sia писав:Блин маньяк). Уважуха правильный подход.

Чесно ? приемно за всі мої труди, чути позитивні відгуки форумчан. Просто люблю грунтовний підхід ,щоб усе було акуратненько. Ще фото ,скло поворотів до поліровки :jawa1990sia писав:Блин маньяк). Уважуха правильный подход.
Хлопці ,для мене це буде за честьВіталя писав:Треба присвоїти Славіку звання "Маньяк"
Зібрав ,передні ножки водія ,покрашені і поставлені нові резинки , ЧССР.vladuna писав:Ляпота
Привіт, саме так ,ява з коляскою була , а лапки вирішив лишити , якось рідніше виглядають., Тай безпечніше ,коли ява без передніх дуг.vladuna писав:Сначала посмотрел фото и не врубился!А потом понял,что у тебя ведь Ява с коляской была,тогда там стояли именно такие подножки водителя.Все верно.
Согласен на всеСлавык писав: ... тут кожному свое,...
Вряд ли,всегда нравились 634-е и 250-559,так вот,чем дальше востанавливаю свою Яву тем больше понимаю что что CZ 472.5-6 намного продуманей по мелочам,это как BMW 540 в сравнении с M5,Pagani Zonda и Zonda R (ИМХо) и мне это импонирует.може стереотип з дитинства.
Привіт assistant, надіюсь що так і буде ,стільки зусиль уже затратив, відполирував і установив заглушки пластмасові на раму :assistant писав:Создаедтся такое впечатление, что будет офигенный мотоцикл
я цього найбільше боюсь!!!!!!!!!Обидно будет когда её продадут, а покупатель окажется ...
Делай тему! Сдесь братва ушлая ,думаю помогут!ja350wa писав:Сейчас сам занимаюсь восстановлением. Но до полировки пластика не додумалсяНадо попробовать
Истина!kolchak писав:Сегодня занимался полировкой пластика-бомба.Такого результата даже не ожидал-всё класс,самое главное .ДЕЛАТЬ всё вручную и последовательно.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів