CZ 472.6 Івано-Франківськ
-
- мелко рокер
- Мотоцикл: CZ 472.6 1988
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: CZ 472.6 Івано-Франківськ
ну щож, циліндри в непоганому стані, на одному поршні був глянець в 2 місцях, надфільом підчистив.
Проблема з ущільнювачем головкі блока циліндрів, на базарі нема, вирізав кольца з параніту подивимся.
Поршневі кольца купив чеські з гравіровкою КО, комплект 120 грн. Двигун скручений, працює.
Випалював масло з вихлопних труб, флейти окремо труби окремо. Нічого не спортив, неврпховуючи переднє кріплення однієї труби відірвалось, треба буде приварити.
Проблема з ущільнювачем головкі блока циліндрів, на базарі нема, вирізав кольца з параніту подивимся.
Поршневі кольца купив чеські з гравіровкою КО, комплект 120 грн. Двигун скручений, працює.
Випалював масло з вихлопних труб, флейти окремо труби окремо. Нічого не спортив, неврпховуючи переднє кріплення однієї труби відірвалось, треба буде приварити.
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
після поїздки в село вирішив поміняти двухрядний ланц (зірочки?), ну і заодно сальник лапки передач.
як думаєте робити самому? Треба спец інструмент? Чи шукати майстра?
як думаєте робити самому? Треба спец інструмент? Чи шукати майстра?
- міша
- уважаемый
- Мотоцикл: Ява 350/638
- Контактна інформація:
Земляче,проблему може викликати тільки знятя зірочки з колінвала.Якще немаєш спец знімача можна пробувати змімачем для підшипників при цьому нагріти зірочку( при зняті акуратно бо вискакує зірочка досить сильно).Я знімач зробив по цьому прикладу http://www.youtube.com/watch?v=9Wn0MHjtmxk.А все решта проблен не викликає ніяких.
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
по свічках:
- NGK B7hs не самоочищаеться, вся чорнезна. Днище поршня тож чорне, сухою тряпкою не відчистилось, а з розчинником легонько.
- Ital F7tc китайська свічка з епіцентру, самоочищаеться. Диму з правого (вона там стояла) циліндру взагалі небуло видно! Днище поршня чорне, нагар відчищався навіть з розчинником дуже важко. Сильно пригорів. Що це значить? Супер гаряча?
Чекаю на NGK B6HS.
По прокладках головкі блока циліндрів. Чим тонше тим краще? Чи є якись мінімум який бажано не переходити? 0.05мм?
По сальніку лапки переключання передач:
Щоб його поміняти обовязково знімати лапку? (вона в мене приварена)
По двохрядному ланці:
Щоб його поміняти потрібно знімати диски щеплення? Там теж якийсь фірмовий інструмент?
- NGK B7hs не самоочищаеться, вся чорнезна. Днище поршня тож чорне, сухою тряпкою не відчистилось, а з розчинником легонько.
- Ital F7tc китайська свічка з епіцентру, самоочищаеться. Диму з правого (вона там стояла) циліндру взагалі небуло видно! Днище поршня чорне, нагар відчищався навіть з розчинником дуже важко. Сильно пригорів. Що це значить? Супер гаряча?
Чекаю на NGK B6HS.
По прокладках головкі блока циліндрів. Чим тонше тим краще? Чи є якись мінімум який бажано не переходити? 0.05мм?

По сальніку лапки переключання передач:
Щоб його поміняти обовязково знімати лапку? (вона в мене приварена)
По двохрядному ланці:
Щоб його поміняти потрібно знімати диски щеплення? Там теж якийсь фірмовий інструмент?
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
поставлені свічкі ngk b6hs, політ нормальний!
Замінені гофри передньої вилки.
поставлені алюмінієві? прокладкі головок блока циліндрів з китайського ремнабору, товщина 0.6мм. Політ нормальний
Заміненений двохрядний ланц.
Заміна валіка кікстартера/переключання передач, і самої лапки.
Замінені гофри передньої вилки.
поставлені алюмінієві? прокладкі головок блока циліндрів з китайського ремнабору, товщина 0.6мм. Політ нормальний

Заміненений двохрядний ланц.
Заміна валіка кікстартера/переключання передач, і самої лапки.
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
сьогодні був продуктивний день 
Зремонтував одометр! Зремонтував аварійний виключатель двіжка! Класно настроїв передній тормоз
Єдине шо мене мучає це ліва труба димить більше за праву, збилось запалювання? які ще можуть бути варіанти?

Зремонтував одометр! Зремонтував аварійний виключатель двіжка! Класно настроїв передній тормоз

Єдине шо мене мучає це ліва труба димить більше за праву, збилось запалювання? які ще можуть бути варіанти?
- Chezara
- Старая гвардия
- Мотоцикл: CZ 472.6=>Honda TA650
- Контактна інформація:
- Ліва може диміти більше із за сальника к,вала (підсос масла)
(у мене наприклад заміна салиника нічого не дала, а на лівій цапфі після детального огляду були виявлені борозди, і ліва частина к,валу була сильно закидана ПММ)
- 2-р зірку ("маховик") можна зняти звичайним 3-х лапим зйомником який в автомагазині коштує 20-30 грн.,
- З приводу наклейок, нещодавно придбав собі наклейки куплені в Києві в Олімпійці (ціна чи то 25 чи 35 грн)
(у мене наприклад заміна салиника нічого не дала, а на лівій цапфі після детального огляду були виявлені борозди, і ліва частина к,валу була сильно закидана ПММ)
- 2-р зірку ("маховик") можна зняти звичайним 3-х лапим зйомником який в автомагазині коштує 20-30 грн.,
- З приводу наклейок, нещодавно придбав собі наклейки куплені в Києві в Олімпійці (ціна чи то 25 чи 35 грн)
Життя стає цікавішим, якщо частіше відривали ср@ку від дивану.
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
- зовсім
- рокер
- Мотоцикл: jawa 634
- Контактна інформація:
Бачив тебе сьогодні на Довженка
Якраз з гаражу йшов ,свою збирав) А тут чезета червона їде , аж заздрісно стало , уже катають а я все ремонтую ... Гарна така , без шуму так летів )) тільки без наклейок на восход похоже ))

-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
дякую! Поставив Біксенон, проблема в пучку, на дальньому пучок іде в низ, замість того щоб іти в верх. (сама лампа іде вверх) Шторку з ксенонової лампи я зняв, а рідну в фарі лишив. Думаю проблема в цьому. Буду їздити навпаки ))
Переставив голку на 2ге положення зверху, на гарячу завівся, на холодну несхтів. Будем хімічити.
Переставив голку на 2ге положення зверху, на гарячу завівся, на холодну несхтів. Будем хімічити.
- BuzVlad
- рокер
- Мотоцикл: Чезет 350 472.5
- Контактна інформація:
Можна детальніше розповісти де знаходиться на Олемпійській, можливо коли буду краситись то і собі потрібні будуть наклейки.Chezara писав: - З приводу наклейок, нещодавно придбав собі наклейки куплені в Києві в Олімпійці (ціна чи то 25 чи 35 грн)
Востаннє редагувалось 23 травня 2013, 15:34 користувачем BuzVlad, всього редагувалось 2 разів.
Купив Яву, копай яму 

- Geka Cz 472.6
- мелко рокер
- Мотоцикл: Cz 472.6
- Контактна інформація:
Хлопці, така справа хто може купити наклейки на Чезет у вас на Олімпійці і надіслати мені, буду дуже вдячний. А то мотоцикла покрасив а наклейок нема, не гарно якось виходить.
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
я дзвонив до них, сказали шо десь є, які саме вони непамятають (чорні чи червоні) бо давно їх ніхто не питав, а подивитись часу нема. Мої знайомі коли будуть мати час куплять їх і числа 15го привезуть мені у франківськ.
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Honda
- Контактна інформація:
вчера был в Киеве,написал бы раньше,купил бы без проблемGeka Cz 472.6 писав:Хлопці, така справа хто може купити наклейки на Чезет у вас на Олімпійці і надіслати мені, буду дуже вдячний. А то мотоцикла покрасив а наклейок нема, не гарно якось виходить.
- Chezara
- Старая гвардия
- Мотоцикл: CZ 472.6=>Honda TA650
- Контактна інформація:
Олімпієць це назва магазину а не вулиці. осьо http://www.yadres.com/pages/1/171/24843BuzVlad писав:Можна детальніше розповісти де знаходиться на Олемпійській, можливо коли буду краситись то і собі потрібні будуть наклейки.Chezara писав: - З приводу наклейок, нещодавно придбав собі наклейки куплені в Києві в Олімпійці (ціна чи то 25 чи 35 грн)
В магазині планую бути не раніше ніж через 2 неділі, тому якщо цікаво - дзвоніть,... куплю передам.
Життя стає цікавішим, якщо частіше відривали ср@ку від дивану.
- BuzVlad
- рокер
- Мотоцикл: Чезет 350 472.5
- Контактна інформація:
Дякую, буду через тиждень в Києві по справах то по дорозі заскочу сюди.Chezara писав: В магазині планую бути не раніше ніж через 2 неділі, тому якщо цікаво - дзвоніть,... куплю передам.
Купив Яву, копай яму 

- зовсім
- рокер
- Мотоцикл: jawa 634
- Контактна інформація:
а що крім Києва ніде немає? )
таке не піде?)
http://www.motoliga.com.ua/ru-20913/esh ... chezet-350
таке не піде?)

- Geka Cz 472.6
- мелко рокер
- Мотоцикл: Cz 472.6
- Контактна інформація:
Щось мені здається що червоні наклейки на червоному баці не зовсім буде гарно.зовсім писав:а що крім Києва ніде немає? )
таке не піде?)
-
- мелко рокер
- Контактна інформація:
Всім привіт. Сезон підхоить до кінця і мотоцикл виставляється на продажу
Свою функцію він виконав на 100% я навчився їздити та отримав купу класних відчуттів!
http://auto.ria.ua/auto_cezet_%28chezet ... 76829.html

http://auto.ria.ua/auto_cezet_%28chezet ... 76829.html
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів