VOVAN"] привіт ,де можна такі самі по вигляду як оригінальні,купити ? .VOVAN писав:Кліпси нові можна купити в продавців що торгують запчастинами до яви
ти ще мій не бачив)))TonyBiker писав:Доброго вечора.Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.
![]()
Зняв сьогодні карбюратор, щоб прочистить... Я був в шоці, такого брудного карбюратора я ще не бачив мабуть.Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.
[ Изображение ]
Ну і пару фоток процесу, для бортового журнала![]()
[ Изображение ]
[ Изображение ]
Далі буде...
А так молодецьзовсім писав:ти ще мій не бачив)))TonyBiker писав:Доброго вечора.Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.
![]()
Зняв сьогодні карбюратор, щоб прочистить... Я був в шоці, такого брудного карбюратора я ще не бачив мабуть.Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.
[ Изображение ]
Ну і пару фоток процесу, для бортового журнала![]()
[ Изображение ]
[ Изображение ]
Далі буде...
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів