Вобщем собираюсь посетить это мероприятие, поддержать земляков, если кто то будет там или собирается ехать сообщайте, буду рад встретится.
Странно почему молчат сумчани, есть ж на форуме такие:) Малек например:))... ну вобщем дело хозяйское.
Вот информацыя организаторов ,взято с мотокиев.юа:
Запрошуємо на МОТСУМИ 2009. Проводимо вперше. Ось докладна інформація.
Про місце проведення
Захід проводиться на зручній закритій базі на березі річки Псел (пляж є). Формат – наметове містечко. На випадок непогоди – на території вдосталь великих шатрів, навісів та будиночків (тож, мокра справа не загрожує). Є закритий паркінг для мотоциклів. Організовано гаряче харчування та торгівля за людськими цінами.
Як знайти
База відпочинку «Острівок» знаходиться біля Басівського парку. Гостей з інших міст будемо зустрічати на розі вулиць Харківська та Паризької комуни з 12.00 28.08.09 до 12.00 29.08.09. Завчасне повідомлення про приїзд за одним з контактних телефонів значно полегшить цей сервіс. пізніше додам карту зі схемою проїзду та РОІ для GPS.
Про гроші
внесок учасника - 30 грн., пасажир - 10 грн., лівчата безкоштовно. значок - 20 грн., футболка - 50 грн. наліпка - безкоштовно.
Програма
Головне – дружня атмосфера за відсутності понтів та мажорства. Обіцяємо веселі конкурси, призи та розважальну програму (музика, лицарі, фаєр-шоу та ін.). Програма рок-концерту складена з виступів місцевих та запрошених команд.
Будемо раді бачити
всіх, хто є прихильником такого формату байк-фестів. Розраховуємо зібрати калагу зі всієї слобожанщини, як з української, так і з російської сторони. Запрошені байкери з Сумської, Харківської, Полтавської та Чернігівської областей. А також, росіяни: Брянськ, Курськ, Бєлгород. Будемо раді всім - місця вдосталь.
28.08.2009
заїзд гостей з інших міст, розміщення, дружня вечеря (МИ пригощаємо
29.08.2009
11.30 - проїзд колони містом Суми, приїзд на базу, розміщення нових гостей.
13.00 - байк-шоу: мотоконкурси, музика, приколи, призи та багато іншого.
20.00 - рок-концерт з елементами садо-мазо
23.00 дружнє спілкування (бажано, без елементів садо-мазо)
30.08
вранішня кава (МИ пригощаємо), опохміл кому треба (маю на увазі пасажирів), релакс та щаслива дорога додому.
всі питання на мило або по одному з телефонів: 8067 1102537; 8050 2940006; 8063 4756071
МотоСуми 2009
- DiMan
- мож че и выростит
- Мотоцикл: JAWA 350/638 люкс 89г.
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: МотоСуми 2009
to Dimler
Сумчане и сами не знают, рекламы ноль, только через интернет по узким кругам!
Посему даже незнаю получиться ли посетить, но встретиться и познакомиться однозначно нужно!
Ты когда собираешься приезжать - уезжать?
Сумчане и сами не знают, рекламы ноль, только через интернет по узким кругам!
Посему даже незнаю получиться ли посетить, но встретиться и познакомиться однозначно нужно!
Ты когда собираешься приезжать - уезжать?
- Dimler
- рокер
- Мотоцикл: Cezet 472,6=>Honda CB400SF
- Контактна інформація:
Поездка состоялась.
Впринцыпе было неплохо, особенно учитывая то что это было впервые в Сумах.
Было конечно ряд незачётов, но... надеюсь учтут.
нету время щас расказывать подробно, фотки чуть позже будут, может и отчетик небольшой...
DiMan позно ты отписался:), был я там с утра суботы и до обеда воскресенья, оранжевая сибиха 400 куб была только одна на слёте...
Мне передали что меня кто то искал с форума, Саша вроде б, хотел меня увидеть но меня в то время небыло, я выехал в город, кто был так и не понял, отзовись:)
наездил за эт овремя 370 км всего, но и этому рад, чуствую это был последний дальнобой в этом сезоне...

Впринцыпе было неплохо, особенно учитывая то что это было впервые в Сумах.
Было конечно ряд незачётов, но... надеюсь учтут.
нету время щас расказывать подробно, фотки чуть позже будут, может и отчетик небольшой...
DiMan позно ты отписался:), был я там с утра суботы и до обеда воскресенья, оранжевая сибиха 400 куб была только одна на слёте...
Мне передали что меня кто то искал с форума, Саша вроде б, хотел меня увидеть но меня в то время небыло, я выехал в город, кто был так и не понял, отзовись:)
наездил за эт овремя 370 км всего, но и этому рад, чуствую это был последний дальнобой в этом сезоне...
- DiMan
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Получился испорченый телефон
) Эт я тебя спрашивал, 3 раза подходил, то тебя нету то хонды, я с колонной приехал и был до 6 часиков, но видно не судьба! А сибиху не так просто было найти!

- Вкладення
-
- 2.jpg (74.17 Кіб) Переглянуто 3717 разів
- kiselandrew
- Мотоцикл: none
- Контактна інформація:
- Dimler
- рокер
- Контактна інформація:

Жаль что неполучилось увидется, в след раз исправим

- Dimler
- рокер
- Контактна інформація:
немного фоток:
стартуем:

гдето под Сумами

Я только что приехавший

был замечен вот аткой интересный апарат, тюнинг весьма удачный и необычный местами:)

ответ нашей яве в платсике от жимакса:), как он там резину жег при перетягивании каната с другим мт вы б видели:)), пластик возле цылиндров плавился:)).

стартуем:

гдето под Сумами

Я только что приехавший

был замечен вот аткой интересный апарат, тюнинг весьма удачный и необычный местами:)

ответ нашей яве в платсике от жимакса:), как он там резину жег при перетягивании каната с другим мт вы б видели:)), пластик возле цылиндров плавился:)).

- DiMan
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Добавлю и я немного фото!
- Вкладення
-
- С этими парнями мы очень резво пытались догнать колонну по городу!
- x_6d104600.jpg (76.2 Кіб) Переглянуто 3613 разів
-
- Рекорд был 11 человек
- x_d9e6aa2b.jpg (62.58 Кіб) Переглянуто 3613 разів
-
- Было и такое, девушка справа самая сильная!
- x_64c474ab.jpg (65.84 Кіб) Переглянуто 3613 разів
- DiMan
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
И еще...
- Вкладення
-
- Явы, Явы и еще раз Явы!
- x_27ca30e5.jpg (78.56 Кіб) Переглянуто 3612 разів
-
- И моя Ява попала в кадр!
- x_bc22694e.jpg (76.5 Кіб) Переглянуто 3612 разів
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів