Поїхала на брухт!

Мотор разом з рамой поїхали на брухт.Так вирішили покупці!І життя яви на цьому зкінчилось !Віталя писав:А с мотором што?
остался?
Друже , ще попрошу , cкинь будь ласка швидкiсть при аварii зi 120 хоча б до 80 км на годину . А то на такiй швидкостi з екiпiровкою у виглядi звичайних штанiв i тапок ну просто неможливо обiйтись самими синяками .java 6v писав:Мій друг Сергій (klimenko2013)вирішив продать яву і не подумавши він дав проїхать покупцям.Не зміг відмовить і дозволив проїхать метрів 10,а вони сівши за кермо гайднули по дорозі і видували з мотоцикла все що вона могла!Але при швидкості 100-120км/год не війшли в поворот і злетіли з траси.Наслідки ви бачете на фото!Але головне всі живі!
Так они сплатили денег,и отправили моц на переплавку?Я так понимаю?java 6v писав:Мотор разом з рамой поїхали на брухт.Так вирішили покупці!І життя яви на цьому зкінчилось !Віталя писав:А с мотором што?
остался?
Well писав:вы погоду видели??? тут не в резине дело))) гололед!!! еще и 120 в повороте) хорошо что ява не смогла до 140 разогнаться... иначе чувакам капес)
Та смешного ни чего!Состояние резины,вызывает смех!,и заявленные скоростя.А ещё существует понятие,(нехер давать,не понятно кому.)java 6v писав:А що тут смішного може і ризина підвести на повороті!
Це трапилось на 2день після пасхи!І я написав же що від 100 до 120км/год!При 70км/год такого не було!Well писав:вы погоду видели??? тут не в резине дело))) гололед!!! еще и 120 в повороте) хорошо что ява не смогла до 140 разогнаться... иначе чувакам капес)
Розумієш з битого мотоцикла запи краще не брать! Погана прикмета притягує лихо!А гроші кажись щось віддали!РЕпа писав:Та смешного ни чего!Состояние резины,вызывает смех!,и заявленные скоростя.А ещё существует понятие,(нехер давать,не понятно кому.)java 6v писав:А що тут смішного може і ризина підвести на повороті!
А моц зря сдали,,можно было чем поживиться!
не погожусь с тобою....java 6v писав:Це трапилось на 2день після пасхи!І я написав же що від 100 до 120км/год!При 70км/год такого не було!Well писав:вы погоду видели??? тут не в резине дело))) гололед!!! еще и 120 в повороте) хорошо что ява не смогла до 140 разогнаться... иначе чувакам капес)
Не розумію такого слова дай покататись або дай проїду он до того стовбаjava 6v писав:Мій друг Сергій (klimenko2013)вирішив продать яву і не подумавши він дав проїхать покупцям.Не зміг відмовить і дозволив проїхать метрів 10,а вони сівши за кермо гайднули по дорозі і видували з мотоцикла все що вона могла!
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів