Поміняти пера місцями

Відповісти
Сірко
Старая гвардия
Мотоцикл: Кастом, Крос, Ява 634
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Поміняти пера місцями

Повідомлення Сірко »

Ява 634. Шо треба відкручувати шоб пера вилки місцями поміняти? Всю вилку з рами не треба знімати? І чи це дуже марудна справа? Не хочу багато часу витрачати, і так лише на трошки додому приїжджаю.
Просто в мене передній тормоз справа, а має бути зліва. Через це, можливо, і не тормозить так як має бути.

Прохання писати по темі. Дякую 8-)
Продаю ФУОЗ Саруман, Оптодатчики, БСЗ, Тахометри світлодіодні
Бувають п'яні байкери, бувають старі байкери, але не буває п'яних старих байкерів
archer
И так сойдет
Мотоцикл: Suzuki GS 500F => DR650r => KTM 690 Enduro R
Контактна інформація:

Re: Поміняти пера місцями

Повідомлення archer »

Достаточно отпустить по болту на нижней траверсе и по выкручивать болты на верхней.
И так сойдет
UBAH
Старая гвардия
Мотоцикл: -----------
Контактна інформація:

Повідомлення UBAH »

Сірко, сними трос тормоза, колесо, крыло. Выкрути гайки-пробки в верхней части перьев. Отпусти болты нижней траверсы, вытаскивай перо. В верхней траверсе посадка конусная, поэтому сразу может ничего неполучится. Я делал так - выкручиваю пробку из пера так, чтобы был зазор около миллиметра до траверсы, киянкой ударяю по пробке. Как только она опустится - вывинтить еще немного. Только не перестараться - если пробка будет вкручена на пару нито можно сорвать резьбу на ней или в трубе пера.
Возможно придется расклинить нижнюю траверсу, вставив в разрез подходящий клин.
Точно так и со вторым пером.
Установка обратная сборке, втягивать трубу пера будет сложнее, она будет стремится уйти вниз. Неплохо бы пометить положение тонкой трубы относительно хромированного пера и развернуть ее на 90 градусов. Втулки будут работать неизношенной стороной.
Сначала затягиваются обе пробки. Затем регулируется подшипник рулевой колонки. И в последнюю очередь затягиваются болты нижней траверсы. Это важно. Можно даже перед затяжкой покачать вилку чтобы все стало на свои места.

Я описал процесс для ЯВА 360 и 634. По собственному опыту.
Сірко
Старая гвардия
Мотоцикл: Кастом, Крос, Ява 634
Контактна інформація:

Повідомлення Сірко »

Всьо зробив як писали, дякую)
Трошки побавився шоб ліве перо витягнути, треба було розклинювати нижню траверсу, але получилось.

А як регулювати підшипники? Бо я ше колеса не поставив (шліфую переднє крило) і можу ше шось підрегулювати.
Продаю ФУОЗ Саруман, Оптодатчики, БСЗ, Тахометри світлодіодні
Бувають п'яні байкери, бувають старі байкери, але не буває п'яних старих байкерів
UBAH
Старая гвардия
Мотоцикл: -----------
Контактна інформація:

Повідомлення UBAH »

Тут все написано
http://www.jawaold.su/main.php?sec=__bo ... =mih-11#04
Відповісти

Повернутись до “Ходовая”

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів