не прям таку, але в руках тримав)
ммм......а триматися ти як будеш?Aleks1978 писав: 23 лютого 2021, 14:51 буду замовляти. а то на дереві гілки треба по зрізати. а я низькуватий виріс. та й гілочки см 30 діаметром.
Саня гівно рєдкоє, (саме отакого плану) користуюсь (іноді !!!!) тією що зуби як у нормального цепу : при енній спритності і заточеності рук в потрібну сторону можна покорити стовбур сантиметрів 15-20 (не швидко) про тридцять рекомендую забути (те ще й дистанційно... зніми на відео буде цікаво.) Пиляти краще стоячи на колоді і тягнучи вгору (краще вдвох по черзі) пиляти в горизонті можна але не довго ламається через перегинання. Висновок: добра дідівська ножівка в рази швидча (ну і страхувальна система тобі в поміч бо лікуватись зараз дорого)
Тільки для тебе)
я навчу (якщо хочеш, трохи страшно, але то таке) я цим заробляв на життя в Києві (років зо два протримався)
Я так розумію з інтегрованою подушкою? В клайміт тільки одна така модель і то якась дивна.Александр77 писав: 23 лютого 2021, 21:55 прикольний коврик, а що з подушками не було ? ( ну щоб разом?)
оО
так не пиляэ вона...але попереджений - значить озброєний
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів