И так начнем голосовалку.
Голосуем как и раньше.
Каждый голосует за 12 фоток ( или меньше, но не больше 12 )
де ж ти таку водойму знайшов? ... спочатку не міг зрозуміти що не так з мотоциклом...бля.. глибоке крило з горизонтальними палками на вилку від ЧЗ (ява 638)? сміливоkozyr писав: 05 листопада 2020, 06:39 Всім мої вітання!
Слава Богу я встиг оновити яву та зробити в цьому році фотосесію для участі в річному календарі поки дерева нескинули листя!!!
Після довгих роздумів та опитування місцевого населення на календар виставляю оце фото.![]()
Ти неповіриш, але від моєї хати ~ 2,5 км.Александр77 писав: 05 листопада 2020, 18:42де ж ти таку водойму знайшов? ... спочатку не міг зрозуміти що не так з мотоциклом...бля.. глибоке крило з горизонтальними палками на вилку від ЧЗ (ява 638)? сміливоkozyr писав: 05 листопада 2020, 06:39 Всім мої вітання!
Слава Богу я встиг оновити яву та зробити в цьому році фотосесію для участі в річному календарі поки дерева нескинули листя!!!
Після довгих роздумів та опитування місцевого населення на календар виставляю оце фото.![]()
(а ще центральна підніжка від 634?)
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів