Можу автору задарити залишки з часів коли в мене був встановлений явський маятник)))

Правильно!
в чому різниця?Dr_Hammer писав: 23 липня 2019, 18:24Правильно!![]()
![]()
пс: хоч тормоза придумали боягузи, але пера передньої вилки все одно поміняй місцями)))
Фен-Шуй!
Наче на яваолд була тема про гальма і там з научної точки зору пояснювали чому передні гальма на цих мотоциклах повинні бути з лівої сторони.
Там і з не научної точки зору все просто, коли двокулачковий тормоз встановлений неправильно, то при розтисканні колодок, барабан їх ніби відпихає від себе і гальмування малоефективне, ну і навпаки (це можна наглядно побачити якшо уважно подивитись на кришку гальма з колодками і тормозний барабан, уявивши собі напрямок його обертання))), однокулачковому тормозу пофік яким боком ставити, в нього колодки розводяться одним кулачком, обидві в одній точці.Bitva писав: 23 липня 2019, 18:54з научної точки зору пояснювали чому передні гальма на цих мотоциклах повинні бути з лівої сторони.
Ти шо не проснувся ше?))) ОДНОкулачковому пофіг!Aleks1978 писав: 24 липня 2019, 09:36наскільки я розумію. то двокулачковому тормозу пофіг з якої сторони він стоїть.
На віщо воно потрібне? Ось надійне рішення:
На віщо воно потрібне? Ось надійне рішення:
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів