Я вкурсі, на "старушці" такий напівавтомат стояв. Що на "старушць", що на 638-й дуже рідко регулював щеплення, тай кришку швидше зняти чим викруткой цілитись в болтик.

Я вкурсі, на "старушці" такий напівавтомат стояв. Що на "старушць", що на 638-й дуже рідко регулював щеплення, тай кришку швидше зняти чим викруткой цілитись в болтик.
Та гребана пластинка -зло! Через те, що вона надавлює на циліндрик напівавтомата той циліндрик добряче вичухує з протилежного боку.Если бы был ПА с пластинкой, то крышку снимать не надо.
Аналогічно! Як по фотках з книжок)))Aleks1978 писав: 22 серпня 2019, 09:04мої троса проходять через отвори у траверсі-передній тормоз і зчєплення.
Можна, всі троси в траверсу заходять між кронштейном сигнала та траверсой.IgorAch писав: 22 серпня 2019, 07:04 А можно подробное фото как у вас закреплены троса (тахометр, спидометр, сцепление) лентой к раме на выходе и как выполнен вход в траверсу. Вы парень очень щепетильный буду ориентироватся на Вас.
Саме так було і на новій 634 у камрада з ЯваолдаVadka писав: 22 серпня 2019, 15:51 Можна, всі троси в траверсу заходять між кронштейном сигнала та траверсой.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів