дивіться і жахайтесь на здоров'я.Да там если посмотреть во впускной переходник со стороны карба на цилиндры можно ужаснуться от ступенек и переходов.

дивіться і жахайтесь на здоров'я.Да там если посмотреть во впускной переходник со стороны карба на цилиндры можно ужаснуться от ступенек и переходов.
Від кого? Ми ж тут на заході всі "біндєравци" і "пріхлєбатєлі СС"
Та не важно кто ты и от куда. Человеком будь!
Так і є. Бо там бідніша суміш (не не бідніша, а менше), тому і темнература інша. При прогріві то має вирівнятися.Roller писав: 24 вересня 2018, 17:49 Доречі , "на холодну" лівий циліндр ( той що меньше димить ) швидше гріється за правий (що більше димить )- це моє особливе спостереження![]()
І що ж там такого у 634 карбюраторі ? Там усі вихідні отвори йдуть по центру ,так що розпилення йде по центру теж ! Може щось там далі після стику з картером ? А от у 638-му там канал збагачувача виходить з боку лівої сторони ,а канал Х.Х. навпаки - з правої сторони,та ще й з низуmotorocker писав: 24 жовтня 2018, 15:23 . Если 634-ка с родным карбюратором то может быть небольшое обогащение левого (опять же) цилиндра.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів