Я правильно зрозумів? Проводку було придбано заради клем?archerix писав: 22 серпня 2018, 17:46 оте пластиковые колпачки на клеммы в розницу обошлись бы куда дороже, родные тоненькие провода выкинул и купил другие на авторынке![]()

Я правильно зрозумів? Проводку було придбано заради клем?archerix писав: 22 серпня 2018, 17:46 оте пластиковые колпачки на клеммы в розницу обошлись бы куда дороже, родные тоненькие провода выкинул и купил другие на авторынке![]()
таке як в явуnik_2 писав: 23 серпня 2018, 05:08 Яке масло лити в КПП Мінська? ...бо якщо слухать гуглю, то можна здуріти - ллють все що хотять, від М8 до ATF)))))) Дяка Богу, що хоч про кількість все сходиться!![]()
Я в яву трансмісійне GL4 лив... Думав і сюди лить його ж, але треба було мені подивитись що люди ллють...
Дякую! Нехай буде.
Він і так нормально набирає - що бензопилка! Але тронутись не можна - тяги нуль! Думаю все ж, що поставлю фільтра і все стане на свої місця.
Зірки наче як нові... Тому і цепа не міняв((((XedoX писав: 04 вересня 2018, 18:00 Ой Ё!!.
Менять однозначно!
Допустимый провис до 20мм.
Можеш померять саму цепь: в развернутом состоянии должна быть в диапазоне 419,1 - 427,5мм
Но если звезды поношены, то и новая будет провисать.
Обов'язково! Має бути! Ставив... Наче...
Точно не пам'ятаю, але з тими ланцюгами була якась проблема, вони бувають різні по ширині. Буває ще ліплать восходовську зірку на колінал, щоб швидше перло, вона більша і ланцюг інший треба.Гляньте, хто в темі - то провисання цепа нормальне, чи міняти нафіг і бігом?
Завів сьогодні без кришки... Та цеп літає як гімно в ополонці! Тарабанить шо капець! Корзиною мотиляє туди-сюди... Перебрав/підібрав інші шайби під корзину і обойму дисків. Люфт майже прибрав. Куплю цепа - подивимось що з того вийде...USS писав: 05 вересня 2018, 08:16Точно не пам'ятаю, але з тими ланцюгами була якась проблема, вони бувають різні по ширині. Буває ще ліплать восходовську зірку на колінал, щоб швидше перло, вона більша і ланцюг інший треба.Гляньте, хто в темі - то провисання цепа нормальне, чи міняти нафіг і бігом?
Звезда минская стоит 12ка - на восходе 15 зубовUSS писав: 05 вересня 2018, 08:16 Точно не пам'ятаю, але з тими ланцюгами була якась проблема, вони бувають різні по ширині. Буває ще ліплать восходовську зірку на колінал, щоб швидше перло, вона більша і ланцюг інший треба.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів