Завжди вважав, що мотоциклів на хазяйстві має бути як мінімум два. Одним шморгатись по місці, другим їздити дальше. Майже завжди в мене так виходило. Були одночасно Мінск і Ява, Кросовий ЧеЗет і Ява, еМЦет і Яджіва, Альфа і Хйосунг. Найбільше з мілюзги мені подобалась Альфа, простий як п'ять копійок і вбити його було нереально. І от коли віддав її, то дуже не вистачало чогось такого. Радили мені різні Джабельки брати, але викласти три штуки зелених за мотоцикла я зараз не готовий, тож вибір впав на Вайпера. Те, що він китаєць, мене зовсім не лякає, бо є хороший досвід з Альфою. Тут ще дивним чином пощастило проїхатись на такому ж мотоциклі, тож сумнівів, чи брати, не залишилось. Взяв би його вже давно, але події в країні останніх років і не впевненість в завтрашньому дні спиняли від тринькання долярів наліво і направо, і це мене найбільше гнітило... Мені, як в тому анекдоті, і хочеться і колеться... Останньою крапкою брати, чи ні стала нещодавня подорож каньйоном Калюса, бо поки буду хотіти, то життя пройде, а планів ще море.
Довго вибирали, де брати, були варіанти Дніпро, Одеса і т.п., але друг Ростік запропонував поїхати в Хмельницький в магазин "Чоппер", там і з людьми можна спокійно поговорити, вибити знижку, домовитись про спосіб оплати і доставки. Так і зробили, минулої суботи зранку погнали...
Хлопці дуже втішились нашому приїзду, бо від "напливу клієнтів" вони ходили як сонні мухи...

Поговорили, вибрали, домовились про знижку 50$ і доставку в самі Віньківці, оплатили - 740$. Мотоцикл мав бути в середу, але підрядчик трохи підвів і в понеділок відправки не відбулось, те ж саме і у вівторок, тож я почав трохи переживати за свої гроші... Але в середу знайома з "Інтіма" повідомила, що до мене їде вантаж, тож я трохи заспокоївся. Вчора вантаж прибув, за доставку взяли 258₴. Далі все на відео.
Тепер в моєї Хонди з'явився маленький братик...

Фотоальбом тут: https://goo.gl/D8AT30
Далі буде...