А в тебе є в продажі такі шатуни?student1609 писав:а сколько это в гривне??? я эти шатуны покупаю по 40 баксов.romanrusyn писав:Знайшов такі самі шатуни, як в моєму попередньому пості, але на алегро! і тут вони в три ! рази дешевші. Цікавить чи то якась підробка, чи то вже аж так в нас продавці собі накручують? І це самий дорогий варіант! Є і дешевші.
http://allegro.pl/jawa-350-ts-cz-korbow ... 69833.html
Перепресовка коленвала или как правильно выбрать запы?
- romanrusyn
- мелко рокер
- Мотоцикл: Transalp 650
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Перепресовка коленвала или как правильно выбрать запы?
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: ява 350\638
- Контактна інформація:
я професионально не занимаюсь продажей запчастей, поэтому дома нет. например, завтра смогу купить, и выслать, с небольшим моим интересом. любой почтой. следующий раз где-то через неделю.romanrusyn писав:А в тебе є в продажі такі шатуни?student1609 писав:а сколько это в гривне??? я эти шатуны покупаю по 40 баксов.romanrusyn писав:Знайшов такі самі шатуни, як в моєму попередньому пості, але на алегро! і тут вони в три ! рази дешевші. Цікавить чи то якась підробка, чи то вже аж так в нас продавці собі накручують? І це самий дорогий варіант! Є і дешевші.
http://allegro.pl/jawa-350-ts-cz-korbow ... 69833.html
- romanrusyn
- мелко рокер
- Контактна інформація:
Довго шукавши найкращий варіант з того що є в продажі, перезвонивши купу оголошень по продажу і ремонту(де мені чомусь всі рекомендували ставити якісь "свої" ремкомплекти, які "ходять") вирішив брати самий оригінальний оригінал. Бо як показує практика тих ремонтованих валів з своїх деталей то є не добре і їздять вони дуже мало.
А тепер саме цікаве! Є не пресований колінвал, оригінальні Чехословацькі шатуни в зборі і радянські 206 підшипники.
Хто може добре зібрати вал Ява 638?
дякую за відповідь.

А тепер саме цікаве! Є не пресований колінвал, оригінальні Чехословацькі шатуни в зборі і радянські 206 підшипники.
дякую за відповідь.
- Jataw
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa638
- Контактна інформація:
почему же не „добре”?Просто надо знать к кому обращаться...5 тысяча пошла на самодельных пальцах нгш и пока гуд.
Гражданская война будет!
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
прошу прощения за нескромность, хочу предложить свою кандидатуру.romanrusyn писав: А тепер саме цікаве! Є не пресований колінвал, оригінальні Чехословацькі шатуни в зборі і радянські 206 підшипники.
дякую за відповідь.
- romanrusyn
- мелко рокер
- Контактна інформація:
Мав два випадки, тому таке враження склалось. А може я якийсь мега не "фортовий".Jataw писав:почему же не „добре”?Просто надо знать к кому обращаться...5 тысяча пошла на самодельных пальцах нгш и пока гуд.
- romanrusyn
- мелко рокер
- Контактна інформація:
ок, цікавить ціна і терміни? ну і якість виконаної роботи.
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
тут единой правды нет, может быть по всякому. нужно выбирать методом проб и ошибок з\п, с которыми будешь работать, и останавливаться на них. точно так же и человека, с которым работать.romanrusyn писав:Мав два випадки, тому таке враження склалось. А може я якийсь мега не "фортовий".Jataw писав:почему же не „добре”?Просто надо знать к кому обращаться...5 тысяча пошла на самодельных пальцах нгш и пока гуд.
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
твои запчасти, моя работаromanrusyn писав:ок, цікавить ціна і терміни? ну і якість виконаної роботи.

- romanrusyn
- мелко рокер
- Контактна інформація:
Тут ти правий, але метод проб і помилок останнім часом дуже, дуже дорого обходиться.student1609 писав:тут единой правды нет, может быть по всякому. нужно выбирать методом проб и ошибок з\п, с которыми будешь работать, и останавливаться на них. точно так же и человека, с которым работать.romanrusyn писав:Мав два випадки, тому таке враження склалось. А може я якийсь мега не "фортовий".Jataw писав:почему же не „добре”?Просто надо знать к кому обращаться...5 тысяча пошла на самодельных пальцах нгш и пока гуд.
- route 66
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa 350/634-8
- Дякував (ла): 3 рази
- Контактна інформація:
Я делал вал у студента. Запчасти были мои, работа его. По сборке вопросов нет. По срокам было как указано выше
- USS
- Старая гвардия
- Мотоцикл: JAWA350-638-5. ИЖ-Ю-2
- Контактна інформація:
На тож і форум, щоб "не вмочити роги куди не слід", як говорять у ХарковіТут ти правий, але метод проб і помилок останнім часом дуже, дуже дорого обходиться.

_____Dirty Deeds Done Dirt Cheap_____
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
и ты прав))) мне так машина дорого обошлась.romanrusyn писав:Тут ти правий, але метод проб і помилок останнім часом дуже, дуже дорого обходиться.student1609 писав:тут единой правды нет, может быть по всякому. нужно выбирать методом проб и ошибок з\п, с которыми будешь работать, и останавливаться на них. точно так же и человека, с которым работать.romanrusyn писав: Мав два випадки, тому таке враження склалось. А може я якийсь мега не "фортовий".
-
- мож че и выростит
- Мотоцикл: cezet 472
- Контактна інформація:
з радянськими підшипниками поуважніше! їх могли виготовляти в 3 тю зміну для сільгосп техніки. яке маркування на підшипникові? на яву обов*язково потрібно бути таке 6- 206, обов*язково тире повинно стояти, інакше це підшипник нульового класу- гімно савецькеromanrusyn писав:Довго шукавши найкращий варіант з того що є в продажі, перезвонивши купу оголошень по продажу і ремонту(де мені чомусь всі рекомендували ставити якісь "свої" ремкомплекти, які "ходять") вирішив брати самий оригінальний оригінал. Бо як показує практика тих ремонтованих валів з своїх деталей то є не добре і їздять вони дуже мало.
дякую за відповідь.
- Ан.Дрей
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350/638-103
- Контактна інформація:
про підшипники , це вже можливо скаже той, хто колінвал буде переприсовувати,
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
дмитрий прав. нужно смотреть маркировку. и чтоб клеймение было.
-
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
детальніше покажи маркування на підшипнику. може щось підкажуАн.Дрей писав:про підшипники , це вже можливо скаже той, хто колінвал буде переприсовувати,
-
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
не тільки маркування, а й сам підшипник треба промивати і прощупувати на предмет браку, до продажу все що завгодно могло бути, і сепаратор гнутий чи незаклепаний, чи шари квадратні, все що завгодно.student1609 писав:дмитрий прав. нужно смотреть маркировку. и чтоб клеймение было.
-
- ньюб
- Мотоцикл: cz472
- Контактна інформація:
Так вроде вы из Полтавы. А в Полтаве был человек , который очень хорошо делал валы. У него ещё ЧЗ был. Но контакты не могу найти.USS писав:На тож і форум, щоб "не вмочити роги куди не слід", як говорять у ХарковіТут ти правий, але метод проб і помилок останнім часом дуже, дуже дорого обходиться..

- USS
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
У полтаві є один, а може і не один чоловік що займається ремонтом валів, але я хочу застережити всіх не звертатися конкретно до оцього,
Все робе швидко та бере чималі гроші, один мій знайомий повівся на яскраву рекламу та відіслав до того до.....ба вал з 638ї та поршневу, поршневу прослабили, а вал, взагалі, змушений був віддавати знов, щоб перепресували по новій. Биття на цапфах вимірювилося не сотими а десятими долями міліметра, шатуни були перетиснуті проверталися з зусиллям під власною вагою не опускалися, цапфи та ремкомплекти всуває китайські низької якості. У результаті бало витрачено грошей у районі трьох тисяч гривень і масу часу та нервів.
не знаю, як нормальними словами, без матюків, назвати цього діяча, говорю так бо мав у руках результати його діяльності, ремонтом це назвати не можна, а швидше за все переведення деталей у категорію металобрухту. На OLX у нього кілька оголошень з мальовничими фоточками, у одних він "Анатолій" у інших "Владімирович". Все робе швидко та бере чималі гроші, один мій знайомий повівся на яскраву рекламу та відіслав до того до.....ба вал з 638ї та поршневу, поршневу прослабили, а вал, взагалі, змушений був віддавати знов, щоб перепресували по новій. Биття на цапфах вимірювилося не сотими а десятими долями міліметра, шатуни були перетиснуті проверталися з зусиллям під власною вагою не опускалися, цапфи та ремкомплекти всуває китайські низької якості. У результаті бало витрачено грошей у районі трьох тисяч гривень і масу часу та нервів.
-
- ньюб
- Мотоцикл: cz472
- Контактна інформація:
Спасибо за предупреждение. А у него был CZ? Начитался форумов, и уже подумываю может лучше купить готовый и не связываться с умельцами... Цена 1800гр.
- Ан.Дрей
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350/638-103
- Контактна інформація:
Я позаминулого року відсилав вал до Анатолія в Полтаву , тільки от контактів його я не зберіг , вал поставив і покищо все нормально...
старі всі запчастини відав , за все заплатив 240 грн
старі всі запчастини відав , за все заплатив 240 грн
- jawa1990sia
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa 638.1.03-LUX 1990г.в;Jawa 634.01 Вишня с коляской 1974 г.в;
- Контактна інформація:
http://olx.ua/obyavlenie/remont-kolenva ... 70qHT.html
Ну не знаю я робив у цього Анатолія точно і контакти залишились робив більше року назад все обійшлося в 900грн всі запчастини поміняні прийшли мені. Ну результатом повністю задоволений при нинініх обкаточних 75км\год вібрацій жодних,я надіюсь що і не буде

Ну не знаю я робив у цього Анатолія точно і контакти залишились робив більше року назад все обійшлося в 900грн всі запчастини поміняні прийшли мені. Ну результатом повністю задоволений при нинініх обкаточних 75км\год вібрацій жодних,я надіюсь що і не буде

http://roker.kiev.ua/forum/viewtopic.ph ... 121#p94121
Ищу детальки.
Ищу детальки.
- romanrusyn
- мелко рокер
- Контактна інформація:
Колінвал відправляв student1609, роботою залишився задоволений. В картерах кутиться легенько. Перед встановленням ставив на призми, показувало биття в районі 0.04 мм. Завів, працює добре. По можливості зніму відео роботи двигуна, якщо кому цікаво.
- USS
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
За student1609 питань нема не один вал у нього роблено, а от за того Толіка знають і у інших містах, бо той парняга, чий вал він перевів почав шукати інші майстерні, щоб переробили вал, натрапив на одного чоловіка у Києві, пояснив ситуацію а той каже- ти часом не у Полтаві вал робив?, опа!-так у Полтаві. Йому також траплялося переробляти після тої шарашки вали і відгуки дав самі гірші про якість толіковиної пресовки. Я попередив, а там самі дивіься кому роботу замовляти.
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів