здається так, я скільки їх не бачив, скрізь було завареноАнтипионер писав:Це воно з заводу приварено?
Нема за шоobik писав: благодарю за столь подробный ответ.(НОВИЧЕК)
поделись как так отрегулировать?)Aleks1978 писав:не. просто отрегулируй расход на 5л. у нас чел на мт с коляской ужо лет надцать ездит и не плачет. у меня тогда еще явы не было,когда он так сделал.
Да, контактная система.USS писав:Щоб менше жрало та добре перло треба БСЗ з ФУОЗ втулити. Помітно витрати пального падають. У тебе контакти?
route 66 писав:поделись как так отрегулировать?)Aleks1978 писав:не. просто отрегулируй расход на 5л. у нас чел на мт с коляской ужо лет надцать ездит и не плачет. у меня тогда еще явы не было,когда он так сделал.
Більшість юзерів тяжів, як ото кажуть не винні він сам був у господарстві та й ковиряються з тим що є, позвикали.Простите,любители тяжелой техники.
Если есть желание, попробуй.Уверяю, эмоциями будешь обеспечен! Какими,Вова4ка писав:РЕпа рубаешь на корню.Собираюсь тоже достать тяжик из дальнего угла,купленный в прошлом году.А теперь вот читаю и думаю: а стоит ли.
Абсолютно согласен!USS писав:Більшість юзерів тяжів, як ото кажуть не винні він сам був у господарстві та й ковиряються з тим що є, позвикали.Простите,любители тяжелой техники.
Таку картину я регулярно спостерігав з половиною яв, восходів та інших мотиків після завершення дискаря біля ДК коли народ починав їхати додому, потім пхали з букса, тягали, щось там під фонарем ремонтували, але то ж проблема не у мотах а в першу чергу у господарях тих корчів. Та щось забули про топікстартера. obik що там з МТ 10-36?Зато в тонусе держит
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів