Думаю зависит от полугодия выпуска.
Скорее всего вишня,серые встречал на первых 638, а там...

Мова йде про ось цю дистанційну втулку, чи про ту, яка вставляється в перо?-Vit- писав:Я коли збирав теж було таке, але я знайшов 3 дистанційні втулки, всі різної ширини, причому дві з них на вид оригінальні. З однією з них все стало як треба.
Так, правильно, пера стоять паралельно.-Vit- писав:..Да, ще питання - стяжний болт правого пера затягував правильно, після прокачки вилки?
https://www.youtube.com/watch?v=uDP573-l5PMUSS писав:Пера у вилки 638 стоять не паралельно, а якби сходяться вужче до низу, це одне,
Привіт! В моєму випадку якщо обід змістити так, щоб зазори між ним і стаканами вилки були однакові, то спиці будуть стояти "зонтом".Славік писав:Привіт Vadka, ситуація з центруванням обода ,відносно барабана, не проста , обод не має іти по центру барабана ,а має бути зміщений ,по памяті в ліво ,так щоб зазори між ободом і стаканами вилки, були однакові,якщо ставити при центруванні обод по центру барабана він все буде зміщений .
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів