Замаїло дівками
- -Vit-
- уважаемый
- Мотоцикл: JAWA 638-0-00, CBF1000
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Замаїло дівками
Нині цілий день крізь мене проростало літо. От вийшов на вулицю, зиркнув ліворуч-праворуч, а там - колінко дівоче зблиснуло, декольте сяйнуло, біле плічко сонячний зайчик впіймало... І росте в тобі літо. Ну, добре, не росте. Тьохкає. Як старе лямпове радейко, яке так важко на хвилю налаштувати. Воно скрипить, пищить, шипить, але крізь це шкваркотіння, чути мелодію - легку, прудконогу, що біжить боcоніж десь в притихлій душі. А ти прислухаєшся - чи то не артрит в орґанізм прокрався? Мо' солі зарухались у нев’янучому опірно-рухомому апараті?
Нє, все набагато ліпше. Пахнуло теплим літом. Замаїло дівками. Зазоріло мандрівками стежками незнаними з колєґами вірними, з якими з одного келишка не раз пив і ще хочу.
От чує моє серце - все в нас добре буде. З цими людьми, що моїм народом звуться. Мусить бути. Так моє радіво каже. Вірю.
Пан Марциняк
Нє, все набагато ліпше. Пахнуло теплим літом. Замаїло дівками. Зазоріло мандрівками стежками незнаними з колєґами вірними, з якими з одного келишка не раз пив і ще хочу.
От чує моє серце - все в нас добре буде. З цими людьми, що моїм народом звуться. Мусить бути. Так моє радіво каже. Вірю.
Пан Марциняк
Востаннє редагувалось 06 травня 2015, 11:50 користувачем -Vit-, всього редагувалось 1 раз.
- Syava
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa 360, Honda XL400VN
- Контактна інформація:
Re: Замаїло дівками
Без фото блискучих голих дівочих колін з осліплючим декольте на фоні квітучих весняних дерев, залитих теплим сонячним світлом, тему вважаю не розкритою. ))
- -Vit-
- уважаемый
- Контактна інформація:
Тіха-тіха. Мнє ісчо с начовкай єхать нада с друзякамі.
Да і дівки ще калінки не поховали.
Да і дівки ще калінки не поховали.
- зовсім
- рокер
- Мотоцикл: jawa 634
- Контактна інформація:
Непоганий такий тост получився б ) Завчу собі
А от ночівки в нас відміняються у звязку з дощами. На заході одні грози ; (
А от ночівки в нас відміняються у звязку з дощами. На заході одні грози ; (

- Руслан и Людмила
- мелко рокер
- Мотоцикл: Мотороллер Электрон
- Контактна інформація:
Эээээ на киъвщинi лише сьогоднi вночi перший дощик за останнi два мiсяцi пiшов. Може хоч осiнь буде з грибами.
Що там з гри бами на заходi?
На житомирщинi сухо, а от у чехiв сезон вiдкрито.
Гарнi слоава.
Нині цілий день крізь мене проростало літо. От вийшов на вулицю, зиркнув ліворуч-праворуч, а там - колінко дівоче зблиснуло, декольте сяйнуло, біле плічко сонячний зайчик впіймало... І росте в тобі літо. Ну, добре, не росте. Тьохкає. Як старе лямпове радейко, яке так важко на хвилю налаштувати. Воно скрипить, пищить, шипить, але крізь це шкваркотіння, чути мелодію - легку, прудконогу, що біжить боcоніж десь в притихлій душі. А ти прислухаєшся - чи то не артрит в орґанізм прокрався? Мо' солі зарухались у нев’янучому опірно-рухомому апараті?
Дякую вам Пан Марциняк
Що там з гри бами на заходi?
На житомирщинi сухо, а от у чехiв сезон вiдкрито.
Гарнi слоава.
Дякую вам Пан Марциняк
Все может быть, все может статься,
с женою может муж растаться,
мы можем бросить пить, курить,
но чтоб свой мото разлюбить,
так этого не может быть.
с женою может муж растаться,
мы можем бросить пить, курить,
но чтоб свой мото разлюбить,
так этого не может быть.
- Jataw
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa638
- Контактна інформація:
это че...чем начали,тем и заканчиваете?конец теме...фантазия иссякла...
Гражданская война будет!
- -Vit-
- уважаемый
- Контактна інформація:
Нині Вербна неділя. За вікном несамовито виспівує закоханий шпак. Так може співати лише закоханий. Щоразу з новими колінцями. Він розбудив синичку і щиглика і ті теж озвалися серед віття. Природа зовсім близько - варто відчинити вікно, вибратись за межі міста, вдихнути на повні груди запашного весняного повітря... І життя не здаватиметься буденним. Виходьте за межі буденності, панове. Світ чудовий і без нас. Але варто постаратись, щоб і з нами він був не гірший.
Доброго недільного ранечку, посполиті. Шануймося.
Доброго недільного ранечку, посполиті. Шануймося.
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів