Реінкарнація планети3
- Vaclav85
- рокер
- Мотоцикл: Ява Старушка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Реінкарнація планети3
не плохо было бы поставить генератор от мопеда китайского.лучше минского будет однозначно.
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Yamaha TW-200, Иж-56, Карпаты-2
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Я поинтересуюсь. Какой у Вас генератор на Яве стоит ?Vaclav85 писав:не плохо было бы поставить генератор от мопеда китайского.лучше минского будет однозначно.
- MilesTails
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Иж Ю3/Viper Active
- Контактна інформація:
Стосовно генератора діло кажуть. Від мінска викинуть через забор і забуть про нього.
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
Можно фото крупным планом всех стадий переделки двигателя под китайский генератор ?MilesTails писав:Стосовно генератора діло кажуть. Від мінска викинуть через забор і забуть про нього.
И описание конечного результата и фото.
![боянист :[:]|||[:]:](./images/smilies/08.gif)
- MilesTails
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
Ну и мало ты с ним намучился ?MilesTails писав:oleksa А то ти не бачив фотки як я собі на Gemoroi ставив?
- MilesTails
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
З генером трохи. І тому що робив сам і поради дать ніхто не міг. Всі проблемиу мене через карб. А у нього проблем взагалі не буде нема заморочок з двума котлами.
- Vaclav85
- рокер
- Мотоцикл: Ява Старушка
- Контактна інформація:
на 350 ки генератор ИЖ(бсз оптика) на 250 ки родной(новый китайский(а шо делать?oleksa писав:Я поинтересуюсь. Какой у Вас генератор на Яве стоит ?Vaclav85 писав:не плохо было бы поставить генератор от мопеда китайского.лучше минского будет однозначно.

-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
Хватает места в картере ?
Или что то придется пилить ?.
Что там за схема генератора и РР ? .
Я рассматривал вариант не минского зажигания и генератора..
Но в картере планеты мало места, что бы установить датчик.
Можно пользовать другую схему.

Там все встроено в катушку : датчик, обмотка зажигания, основная обмотка.
Нужен генератор, катушка, блок CDI, РР.
Не знаю сколько это все может стоить на разборке скутеров, но если вдруг !!! вдруг эта система сломается
, то это конец.
Хотя на скутерах проблем с генератором или зажиганием почти никогда не бывает.
Или что то придется пилить ?.
Что там за схема генератора и РР ? .
Я рассматривал вариант не минского зажигания и генератора..
Но в картере планеты мало места, что бы установить датчик.
Можно пользовать другую схему.

Там все встроено в катушку : датчик, обмотка зажигания, основная обмотка.
Нужен генератор, катушка, блок CDI, РР.
Не знаю сколько это все может стоить на разборке скутеров, но если вдруг !!! вдруг эта система сломается

Хотя на скутерах проблем с генератором или зажиганием почти никогда не бывает.
- Andriy21
- уважаемый
- Мотоцикл: Jawa 559-04 64г.в. - "Чекушка"
- Контактна інформація:
Не втримаюсь:
на свою Чекушку ставив генератор від Мінська, 12вольт 65 ватт + застосував реле-регулятор від китайської Дельти і необслуговуваний аккумулятор на 12А*год. Тобто в бортовій мережі постійний струм 12 вольт. Котушка запалювання для Мінчака, виробництво Китай. Комутатор СОВЕК для Мінська (використовуєтьс лише для запалювання). Місця вся ця трахомудія займає досить-таки багато (весь бардачок).
На перших етапах система добряче виносила мозок, поки не налаштував все вірно та не замінив високовольтний провід на автомобільний для БСЗ.
Наразі маємо: гарний запуск двигуна, чітку роботу на високих обертах (порівняно з контактами). Проте світлова частина виявилася досить-таки слабкою: з увімкненою фарою АКБ починає заряджатися при швидкості близько 80 км/год (4000 об/хв колінвала), якщо фару вимкнути, то зарядка починається десь при 60км/год (3000об/хв).
По факту при їзді по місту доводиться пару разів в сезон підзарядити АКБ.
На Планету я б радив ІЖовський генератор на 12вольт + БСЗ і ФУОЗ.

на свою Чекушку ставив генератор від Мінська, 12вольт 65 ватт + застосував реле-регулятор від китайської Дельти і необслуговуваний аккумулятор на 12А*год. Тобто в бортовій мережі постійний струм 12 вольт. Котушка запалювання для Мінчака, виробництво Китай. Комутатор СОВЕК для Мінська (використовуєтьс лише для запалювання). Місця вся ця трахомудія займає досить-таки багато (весь бардачок).
На перших етапах система добряче виносила мозок, поки не налаштував все вірно та не замінив високовольтний провід на автомобільний для БСЗ.
Наразі маємо: гарний запуск двигуна, чітку роботу на високих обертах (порівняно з контактами). Проте світлова частина виявилася досить-таки слабкою: з увімкненою фарою АКБ починає заряджатися при швидкості близько 80 км/год (4000 об/хв колінвала), якщо фару вимкнути, то зарядка починається десь при 60км/год (3000об/хв).
По факту при їзді по місту доводиться пару разів в сезон підзарядити АКБ.
На Планету я б радив ІЖовський генератор на 12вольт + БСЗ і ФУОЗ.
- MilesTails
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
- Son of Angel
- ньюб
- Мотоцикл: ИЖ Планета 3
- Контактна інформація:
На рахунок генераторів від кітайців нічого не чув, да і про те що мінский генератор кака теж. Хотілося б і фуоз і бсз, але буду довольствуватись малим: мінский генер 12в, без АКБ. З лапки Дринь і попер=) Двигун ще не розбирався, звичайно все, що треба поміняється. Під питанням Карб, мейбі ви порадите якийсь, Мікуні, Кейхін буде за круто, а Іков, або можливо від пса чи яви? я хз взагалі
Про маятник: там так і було з тим болтом, я його відкрутив аби позирити шо за система, сам маятник якось стрьомно туго ходить, підніму вверх його, а він так плааавно опускається, те все чудо випресовувати треба, чи як його розібрати?
Про маятник: там так і було з тим болтом, я його відкрутив аби позирити шо за система, сам маятник якось стрьомно туго ходить, підніму вверх його, а він так плааавно опускається, те все чудо випресовувати треба, чи як його розібрати?
Money can't buy Life
- MilesTails
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
А що треба чути про генер від китайців? Мінский генер кака тим що він слабий. В принципі БСЗ з ФУОЗом можна звязати і з генератором від Мінска і від Китайця. У мене на ЮПаку від Ямахи Джог стоїть. Скільки б мот не стояв чотко з 2х-3х кіків заводиться. У Китайців же генератори працюють незалежно від АКБ. Але АКБ в схемі є, і за рахунок цього і світло нормальне, і АКБ з холостих заряджається. Оптимальний варіант став Jikov від 12в Яви. Стосовно маятника колхоз вже. Там має стояти вісь а на ній з двух сторін прес масльонки, а всередині маятника втулки. По суті воно має випресуватись нормально якщо його змащували. Якщо не піде то паяльна лампа, кувалда і впєрьод і с песнєй. Стосовно генера мож тут почитать http://roker.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=36&t=3870 . Щасти, надіюсь в тебе вийде гарний толковий мотоцикл.
-
- мелко рокер
- Мотоцикл: ява 638, иж
- Контактна інформація:
щодо генератора мені один дід розповідав що він 30 років назад поставив собі на планету мінський генератор і досі туди не заглядав, якщо не збираєшся ганяти ночами то для планети те що треба, щодо карба мені подобається к -68 за у сусіда китайський за 200грн на планетевському моторі чотко працюва а іков на планеті може біднити
PS/підніжки даремно позбувся колеса в дорозі потрібноі на кафе рейсерах іноді міняти
PS/підніжки даремно позбувся колеса в дорозі потрібноі на кафе рейсерах іноді міняти
-
- мелко рокер
- Мотоцикл: Днепр11, ИЖ П3
- Контактна інформація:
У меня на П3 стоит карб К-68И (КАРТЕХ) проблем нет, расход 1л=18км, генератор поставил бы от ИЖа на 140Вт бсз+фуоз.
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
Робота йде не спішно, свята, гульки, але все по переду))
Ось питання: чи можна її замінити на рівнішу, а то як крашпед?)) Ось і резина
Перед Continental 3.00
Зад Mitas 4.00
Ось питання: чи можна її замінити на рівнішу, а то як крашпед?)) Ось і резина
Перед Continental 3.00
Зад Mitas 4.00
Money can't buy Life
-
- мелко рокер
- Мотоцикл: ява 638, иж
- Контактна інформація:
кік можна поставити від юпітера, але лапку кпп також потрібно від юпітера, де купував резину і по чому?
- OlegHunter
- рокер
- Мотоцикл: JAWA-638, JAWA-250/559, ЧЗ-180/487, ИЖ-П/56, Альфа
- Контактна інформація:
- Проще выровнять родной кик, закрученый удмуртией в "свинячий хвостик"! Либо нужно греть горелкой до бела, и потом - кувалдометром =
, либо - резать потихоньку болгаркой и вваривать/зачищать куски желаемой конфигурации:

Также на фото виден карб Йиков2928 с самодельным воздуханом под бумажный элемент, лучшей работы + защиты от пыли = нечего и мечтать!!
..По генеру: на мотке (в теме ИЖПОШИВ) я уже давал отчёт по приживлению скутерного (для следующего проекта):

Также на фото виден карб Йиков2928 с самодельным воздуханом под бумажный элемент, лучшей работы + защиты от пыли = нечего и мечтать!!
..По генеру: на мотке (в теме ИЖПОШИВ) я уже давал отчёт по приживлению скутерного (для следующего проекта):

- babay
- рокер
- Мотоцикл: Jawa-360
- Контактна інформація:
Мое решение по креплению резонаторов к раме:
Кусочек квадратной трубы 20х20 длиной мм 40 распилил вдоль и полученую П-образную деталь приварил вдоль корпуса резонатора. В этом кронштейне 2 отверстия ф7 мм, у меня штатный глушитель крепился 2-мя шпильками М6. Внутрь этой "коробочки" вкладывается пластина толщиной 4 мм с двумя резьбовыми отверстиями М6, туда вкручиваются недлинные шпильки. Осталось все приложить к кронштейну рамы и гайками затянуть. В отличие от родного глушителя, где шпилька вкручивается внутрь корпуса, у меня не требуется уплотнять резьбу, чтоб оттуда не ссало масло, крепеж имеет небольшой монтажный люфт, что упрощает сборку. Ну и еще- если даже резьба в гайке сорвется, то заменить гайку не проблема, в отличие от гайки, привареной изнутри глушителя.
Есть "наработки" и по узлу маятника на ДАРМОВЫХ игольчатых подшипниках, но лениво рисовать
ПыСы все для Явы-360!

Подшипники- чашки от карданной крестовины Газели, ось внутри рамы- заказная
Кусочек квадратной трубы 20х20 длиной мм 40 распилил вдоль и полученую П-образную деталь приварил вдоль корпуса резонатора. В этом кронштейне 2 отверстия ф7 мм, у меня штатный глушитель крепился 2-мя шпильками М6. Внутрь этой "коробочки" вкладывается пластина толщиной 4 мм с двумя резьбовыми отверстиями М6, туда вкручиваются недлинные шпильки. Осталось все приложить к кронштейну рамы и гайками затянуть. В отличие от родного глушителя, где шпилька вкручивается внутрь корпуса, у меня не требуется уплотнять резьбу, чтоб оттуда не ссало масло, крепеж имеет небольшой монтажный люфт, что упрощает сборку. Ну и еще- если даже резьба в гайке сорвется, то заменить гайку не проблема, в отличие от гайки, привареной изнутри глушителя.
Есть "наработки" и по узлу маятника на ДАРМОВЫХ игольчатых подшипниках, но лениво рисовать
ПыСы все для Явы-360!

Подшипники- чашки от карданной крестовины Газели, ось внутри рамы- заказная
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
Резину батьки подарували на ДН)
http://moto.ck.ua/?p=2632
http://moto.ck.ua/?p=9403
1200+доставка
http://moto.ck.ua/?p=2632
http://moto.ck.ua/?p=9403
1200+доставка
Money can't buy Life
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
Масово скупляю всі необхідні деталі, фото будуть пізніше.
Прийшов вже і карб Pekar К68и, але стандартний колектор(32мм) не підходить по діаметру,
а треба 35мм, можливо від якоїсь новішої моделі підійде, чи прийдеться робити самому?
Хто що підскаже?
Прийшов вже і карб Pekar К68и, але стандартний колектор(32мм) не підходить по діаметру,
а треба 35мм, можливо від якоїсь новішої моделі підійде, чи прийдеться робити самому?
Хто що підскаже?
Money can't buy Life
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
Сорі, що так довго не було!
Робота продовжується, хтілося б швидше, але головне терпіння)
серце на операційному столі всі вікна підігнані, відшліфовані, відполіровані
Робота продовжується, хтілося б швидше, але головне терпіння)
серце на операційному столі всі вікна підігнані, відшліфовані, відполіровані
Money can't buy Life
- РЕпа
- Фанат
- Мотоцикл: клюшка Фишер краги Рибок, ЦЦМочки коньки,Ёфа шлем с решеткой Ифси,Истон налокотнички.
- Контактна інформація:
Извиняться не стоит.Son of Angel писав:Сорі, що так довго не було!
Удачного ремонта. Двигатель -это сердце ! Согласен!
http://s019.radikal.ru/i626/1510/bc/48f5b9f2b649.jpg
http://s018.radikal.ru/i513/1510/8d/91eb676dcd39.jpg
http://s020.radikal.ru/i707/1510/75/ea67036c1ee2.jpg
http://s017.radikal.ru/i418/1510/d6/fa5521d8a65d.jpg
http://s018.radikal.ru/i513/1510/8d/91eb676dcd39.jpg
http://s020.radikal.ru/i707/1510/75/ea67036c1ee2.jpg
http://s017.radikal.ru/i418/1510/d6/fa5521d8a65d.jpg
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
циліндр,головка циліндра була пофарбована серебрянкою поверх болота, піскоструй брати не хотів, тому це все діло наждачками(Головку геть на роботу брав
), шпателями, ножиками чистив, шліфував, а в кінці все відпіскоструїв, не забувши і про картер)
прийшла нова кришка кожуха зірки, так як з попередньою трохи перестарався
на цей раз вийшло, кажись, не погано, залишилось обрізати по лініях, да поки жінка болгарина чекає на новий якор) Друг подогнав явовський спідак на шарка, за що я йому вельми вдячний, приблизно таке буде кріплення, з індикаторами

на цей раз вийшло, кажись, не погано, залишилось обрізати по лініях, да поки жінка болгарина чекає на новий якор) Друг подогнав явовський спідак на шарка, за що я йому вельми вдячний, приблизно таке буде кріплення, з індикаторами
Money can't buy Life
- Son of Angel
- ньюб
- Контактна інформація:
В підвалі примітив ось такий корпус, на моє здивування фара із стандартної стала як рідна)
кріплення повідрізав, дирки заваряться, і буде "бомба"
кріплення повідрізав, дирки заваряться, і буде "бомба"

Money can't buy Life
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів