JAWA 638 "Віталя"
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Honda
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
JAWA 638 "Віталя"
вот собствено моя красавица приобретена весной етого года.89 года випуска,пробег 42000км с документами все как положено простояла в гараже 1.5 года.работает как швейцарские часы. 

Востаннє редагувалось 21 липня 2013, 11:12 користувачем Віталя, всього редагувалось 3 разів.
- kiselandrew
- Мотоцикл: none
- Контактна інформація:
Re: моя JAWA 638
Хороший коник. У самого тайгер стоял раньше.
https://www.strava.com/athletes/20928928
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
спасиб kisela.не могу нарадоватся.буду скоро менять камушек попал от встречного камаза((((
-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
на задньому фоні баті машина.
Який мене всю дорогу супроводжував.шоб я не попався рексам так як мені тільки 16 

-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
ну що ж,став я теж на ремонт(реставрацію).розибрав все до болтіка
.А потім став і подивився та і задумався,як же я тепер її соберу? 
пробіг був 42тис. мотор не розбирали,думаю прийшов час поміняти подшипники,сальники.
думаю замінити все розхідники,(тросіки,прокладки,сальніки вилки,подшипники в колеса,лампи...)
також поставлю ксенон,але не знаю чи влізе лампа в стандартну фару
купив краску.(заврта виложу фото)
замінити проводку...так як на теперішній час на ринку(магазині)продають таку шо і в руки брати не хочеться,то думаю купити 5м кабеля і хороших клем,да викласти своїми руками по схемі.Треба щоб все було по Фен-Шую.
також прикупив-ФУОЗ+БСЗ
вирізав прокладки у вихлопні тhуби з пароніту.Може було б краще з алюмінію?
заказав стекло(обтек)такий як товариша Николи
наклейки(клюшки)на бак.
зробив маленький тунінх
спідометра та тахометра.
думаю на перед заказати резину Мітас,друзі підкажіть яка буде краще H-07 чи H-03;буду їздити як по грунтовій дорозі так і по асфальтованій.
вигнув дуги(найшов підходящу трубу) а в допомогу прийшла стаття із яваолда.
фотки роботи буду викладати.
на даний час затираю бак,бардачки,крило-наждачною бумагою до метала,ох і бридка ця справа.Так тер що аж палець прогорів.

пробіг був 42тис. мотор не розбирали,думаю прийшов час поміняти подшипники,сальники.

думаю замінити все розхідники,(тросіки,прокладки,сальніки вилки,подшипники в колеса,лампи...)
також поставлю ксенон,але не знаю чи влізе лампа в стандартну фару

купив краску.(заврта виложу фото)

замінити проводку...так як на теперішній час на ринку(магазині)продають таку шо і в руки брати не хочеться,то думаю купити 5м кабеля і хороших клем,да викласти своїми руками по схемі.Треба щоб все було по Фен-Шую.

також прикупив-ФУОЗ+БСЗ

заказав стекло(обтек)такий як товариша Николи

наклейки(клюшки)на бак.
зробив маленький тунінх

думаю на перед заказати резину Мітас,друзі підкажіть яка буде краще H-07 чи H-03;буду їздити як по грунтовій дорозі так і по асфальтованій.
вигнув дуги(найшов підходящу трубу) а в допомогу прийшла стаття із яваолда.

на даний час затираю бак,бардачки,крило-наждачною бумагою до метала,ох і бридка ця справа.Так тер що аж палець прогорів.

- vlymar
- Старая гвардия
- Мотоцикл: JAWA 350/634 => YAMAHA FZ6S
- Контактна інформація:
Молодец, ждем фото отчета, зы: ",то думаю купити 5м кабеля і хороших клем", в мене вийшло кожного кольору по 5м. 

- Макsim
- рокер
- Мотоцикл: Jawa 638
- Контактна інформація:
Привет Виталя!Віталя писав:Тоді треба брати метрів 25.шоб уже з запасом.![]()
Лучше на пункте приема металлолома, там народ сдает старые Москвичи и Запорожцы, вот с них там можно купить примерно 20 гривен проводку, причем очень качественные провода.
- РЕпа
- Фанат
- Мотоцикл: клюшка Фишер краги Рибок, ЦЦМочки коньки,Ёфа шлем с решеткой Ифси,Истон налокотнички.
- Контактна інформація:
Віталя писав:ну що ж,став я теж на ремонт(реставрацію)
Так на ремонт или реставрацию???
Процесс реставрация,это когда мотоцикл определённой модели приводится в сток!И комплектуется зап частями именно той модели ,которая реставрируется,И не как иначе!!
В твоём случае, я бы назвал этот процесс обновлением! Но как бы там нибыло,УДАЧИ, путь будет трудным, но всё реально!!!

http://s019.radikal.ru/i626/1510/bc/48f5b9f2b649.jpg
http://s018.radikal.ru/i513/1510/8d/91eb676dcd39.jpg
http://s020.radikal.ru/i707/1510/75/ea67036c1ee2.jpg
http://s017.radikal.ru/i418/1510/d6/fa5521d8a65d.jpg
http://s018.radikal.ru/i513/1510/8d/91eb676dcd39.jpg
http://s020.radikal.ru/i707/1510/75/ea67036c1ee2.jpg
http://s017.radikal.ru/i418/1510/d6/fa5521d8a65d.jpg
- java 6v
- Старая гвардия
- Мотоцикл: CZ-350 472.5
- Контактна інформація:
Ремонт — комплекс мероприятий по восстановлению работоспособного или исправного состояния какого-либо объекта и/или восстановлению его ресурса. Реставра́ция (лат. restavratio — восстановление) — комплекс мероприятий, направленный на предотвращение последующих разрушений и достижение
оптимальных условий продолжительного сохранения возможности в дальнейшем открыть его новые, неизвестные ранее свойства.
оптимальных условий продолжительного сохранения возможности в дальнейшем открыть его новые, неизвестные ранее свойства.

-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
Якщо так їздить,то до ремонту можна і не доїхати.java 6v писав:незнаю як ви ну я їзжу поки їде !!!а коли не їде я тоді аж ремонтую!!

-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
реставрація!Або як правельніше сказав РЕпа-то це відновлення.java 6v писав:Це все ж таки більш схоже на ремонт.![]()

-
- Старая гвардия
- Контактна інформація:
java 6v-прочитай уважніше,що я хочу зробити!!!Віталя писав:ну що ж,став я теж на ремонт(реставрацію).розибрав все до болтіка.А потім став і подивився та і задумався,як же я тепер її соберу?
пробіг був 42тис. мотор не розбирали,думаю прийшов час поміняти подшипники,сальники.![]()
також поставлю ксенон,але не знаю чи влізе лампа в стандартну фару![]()
купив краску.(заврта виложу фото)![]()
замінити проводку...так як на теперішній час на ринку(магазині)продають таку шо і в руки брати не хочеться,то думаю купити 5м кабеля і хороших клем,да викласти своїми руками по схемі.Треба щоб все було по Фен-Шую.![]()
також прикупив-ФУОЗ+БСЗ![]()
заказав стекло(обтек)такий як товариша Николи![]()
наклейки(клюшки)на бак.
зробив маленький тунінхспідометра та тахометра.
![]()
вигнув дуги(найшов підходящу трубу) а в допомогу прийшла стаття із яваолда.![]()
на даний час затираю бак,бардачки,крило-наждачною бумагою до метала,ох і бридка ця справа.Так тер що аж палець прогорів.![]()

- java 6v
- Старая гвардия
- Мотоцикл: CZ-350 472.5
- Контактна інформація:
Прочитав і не раз,- що ти хочеш зробити. ЦЕ РЕМОНТ! В тебе ж є мотоцикл і ти його хочеш зробити а реставрація це коли ти з ржавого корита без половини запчастей хочеш зробити в оригіналі! А в тебе є вже робочий мот і ти його хочеш відремонтувати...

java 6v відредагував твій Н-ний пост. Дуже прошу, - вживай трохи менше "???" та "!!!", в інтеренет-спілкуванні це має вигляд, що ти розмовляеш наче вихідець з північної частини схилу Великого Кавказського хребта...
В визначенні ентимологіїї понять ремонту реставраці, реноваціі та відновлення в цій темі сенсу теж не бачу. Н.

java 6v відредагував твій Н-ний пост. Дуже прошу, - вживай трохи менше "???" та "!!!", в інтеренет-спілкуванні це має вигляд, що ти розмовляеш наче вихідець з північної частини схилу Великого Кавказського хребта...
В визначенні ентимологіїї понять ремонту реставраці, реноваціі та відновлення в цій темі сенсу теж не бачу. Н.

Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів