Встановив правильні хомути на руль і раму.

Купив і поставив нові китайські зеркала, дуже схожі на Велорекс М104, щеб ніжки понікелювати і від оривінала не відрізнити.

Живу на Леніна 74, а мотоцикл живе у батьків за містом.DGAFFAR писав:А в Полтаві де саме живеш?
Взагалі ця приспособа зроблена спеціально для амортизаторів тяжких мотоциклів, їх руками ну ніяк не розібрати.nik_2 писав:Аморт руками розбирається елементарно без всіляких приспособ! Трішки зжать, провернуть і порядок! Перший раз наче важкувато, а коли "вкурив" що до чого, то збирав/розбирав "легким движением руки"!
Ремкомплект я теж ставив спочатку китайський, а потім манжети "виколядував" у Олега Миколайовича (Романюка) - небо і земля з китайпромом, рекомендую!!!
П.С. Класний мот!як мотор? ...бо в мене вже пройшов обкатку і почав проявляти характерний цокот 638-го мотору!(((( хочу поставити 634 або, краще, чизовський!
Хочу зробити Яву максимально схожу на нову.USS писав:Чому саме такі колеса взяв? Є ж більш сучасний малюнок протектора.
Мої колеса не в кращому стані, докатаю сезон і розберу їх, ободи під заміну, спиці понікелють, ступиці відполірую.Вова4ка писав:Резину ставь в этом сезоне не жди до весны,разницу сразу почувствуешь.
Думаю, бильш сучастный протектор, не для этой темы!USS писав:Чому саме такі колеса взяв? Є ж більш сучасний малюнок протектора.
Для этого осталось не много! Мотоцикл выглядитVadka писав: Хочу зробити Яву максимально схожу на нову.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів