Мій Cezet 350
- Aleks1978
- Старая гвардия
- Мотоцикл: 350/634
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Мій Cezet 350
кожух лишним не будет. гайцы остановили когдато и застенчево намекнули,што кожух будет достойным украшением моего мота.
095 02 63 867юмс і 063 624 72 60 лайф (вайбер і телеграм)[/color] Саня.
Держи и ум,и душу в чистоте.Тогда и процветание будет мудрым.
Держи и ум,и душу в чистоте.Тогда и процветание будет мудрым.
- tss86
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Cezet 350
- Контактна інформація:
всім привіт, хлопці потрібна допомога, на днях катався своїм чезетом все було ок , а потім щось сталось з коропкою , погано переключаються передачі вниз, вгору все ок, сьогодні розібрав думав, що тріснула пружина в кулісі, але ні дві цілі.Що може бути все вроді нормально, а замітив, що одна пружина на 2-3мм коротша від другої , може бути причина в цьому?
- Ан.Дрей
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350/638-103
- Контактна інформація:
Спружини повині бути одинакові, як по висоті так и по силі пружності , а не пробував поміняти спружини місцями ?
- Ан.Дрей
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350/638-103
- Контактна інформація:
завтра неділя , вихідний , потрібно відпочивати а не працювати .tss86 писав:ні не пробував, чекаю варіантів, якщо не буде ніяких, то завтра попробую
- tss86
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
вчора дивився до пружин на кулісі, нормальні не тріснуті, візуально оглянув всі шестерні наскільки можна було це зробити, так як мотор не колов, шестерні нормальні зібрав все назад і проблема лишилась , але звернув увагу, що погано переключаються передачі між 1юі 2ю передачами, може бути вилочка, чи що там ще......?
- tss86
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
які собачки, візуально все що можна було побачити обдивився, ще замітив один момент, передачі більш-менш переключаються коли мот ще в русі, а от коли наприклад зупинився на світлофорі і хочеш переключитись не переключаються, мушу підштовхувати мот і так переключати
-
- los Relajados
- Мотоцикл: CZ 472.6
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Попробуй сцепление по книге отрегулировать!Может его чуток ведет, и из-за этого на месте трудно включить передачу, синхронизаторов ведь нет, а когда мот катиться, то шестерни вращаються, и легче вести их в зацепление!
- tss86
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
добрий вечір форумчани, вибачайте, що пишу в не тій гілці, але не маю часу сидіти в компі, перше питання: скільки Вольт має заряджений 6В акум? питання виникає ось звідки. Переробив старе запалювання на БСЗ, поставив метелик, комутатор і катушку від Ока. Все клас заводиться і працює, але якщо акум має 6,3В то нема іскри,якщо підключаю зарядне і акум має 6,6В заводиться зпівтика!!!НЕ знаю що робити, акум вроді норм, Дивлюсь ставлять генератор і запалювання від скутера, ЩО ПОРАДИТЕ?????
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: ыыы
- Контактна інформація:
Справа в тому, що
це обладнення розраховане на 12V, точнiше треба дивитись по кожному елементу окремо у якому дiапазонi напруги вiн може працювати.Переробив старе запалювання на БСЗ, поставив метелик, комутатор і катушку від Ока
- tss86
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Катушка працює від 6в і більше 12В якщо не помиляюсь, мені цікаво скільки Вольт має новий заряджений Акумулятор, якщо 6,5 то все гуд
- tss86
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Минулого літа пару раз катався,мені сподобалось. якщо мотоцикл завів то проблем нема, все працює дуже добре, проблема тільки при заводці
- Slavik
- Старая гвардия
- Мотоцикл: ИЖ-56 боббер.
- Контактна інформація:
Если стоит датчик Холла, то попробуй замени на оптику, она от 5в работает. Заместо Оковской бобины поставь, родные 6в.
Востаннє редагувалось 02 березня 2017, 19:55 користувачем Slavik, всього редагувалось 1 раз.
- Slavik
- Старая гвардия
- Мотоцикл: ИЖ-56 боббер.
- Контактна інформація:
Вот, это я тебе не скажу. Выкинул нахрен 6 вольтовое зажигание и поставил 12в от ИЖа.
- USS
- Старая гвардия
- Мотоцикл: JAWA350-638-5. ИЖ-Ю-2
- Контактна інформація:
6.3В то нормальна напруга для такого акума, а не заводиться тому,що для ДХ потрібно 12В для повноцінної роботи. Ставляй оптику, оптодатчик працює від 3В. Запитаєш чому ДХ працюе коли запустиш двигун?- тому,що напруга при добрій роботі генератора тримається у районі 7В і виходе ,що критична межа для роботиДХ у твої 6,6В перейдена і він спрацьовує. Ставляй оптику.якщо акум має 6,3В то нема іскри,якщо підключаю зарядне і акум має 6,6В заводиться зпівтика!!!
_____Dirty Deeds Done Dirt Cheap_____
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів