А то , так оно и должно быть , 2-3 года и , пошёл покупать новый , и тем на форуме , помогите , подскажите нетarcherix писав: 14 грудня 2019, 09:38 Никто из сторонников пересаживания на китайцев мне еще не сумел ответить на простой вопрос, куда с улиц делись все зонгоспорты, бывшие дико популярными несколько лет назадПодозреваю, что за это время они просто рассыпались
![]()
хіба що на яву двигун з китайця встановити. та вилку підібрати правильну.
Мне приходилось ехать за рулем Явы 17 часов с остановками на покушать и заправиться, по ровной, асфальтированной дороге, где не идеальное состояние ходовой сказывается меньше. Общая усталость ничто против боли в шейном отделе позвоночника,которая еще неделю мучала и заставляла пить анальгетики.Просто віднови належний стан ходовки яви, перебери маятник, купи нові чезетовські амортизатори, вилку передню з 638 встанови і будеш здивований наскільки приємно стане на ній їздити
Ішо? Зробивши з яви корча шия перестане боліти? Та продай її к лихій годині, якщо такий успішний і ваще маладец, та купи якогось круізера типу стратолайнера. Не розумію притензій до мотоциклів яким по півсотні років, щоб вони ще й возили за тисячу км. і шия не боліла і ходовка з прогресією і супер генератор..., не передбачені вони для такого. Руля вищого хоч зроби, щоб не нагинався вперед.Мне приходилось ехать за рулем Явы 17 часов с остановками на покушать и заправиться, по ровной, асфальтированной дороге, где не идеальное состояние ходовой сказывается меньше. Общая усталость ничто против боли в шейном отделе позвоночника,которая еще неделю мучала и заставляла пить анальгетики.
Все дело в посадке. И 634 и 638 модели прямые как лавочки, руль находится немного выше плоскости седенья. При моих 174 см роста приходится сильно наклонять туловище вперед и чтобы смотреть вперед - переразгибать позвоночник в шейном отделе. Фактически задние мышцы шеи постоянно напряжены. Идеальное состояние ходовки этого недостатка явы не исправит.
На фото пример приборки, которая лично мне нравится. Таким типом приборки легко можно прикрыть стойки под родной явовский руль, чтобы в итоге хорошо смотрелось. Это все что я хотел сказать.чім відрізняєтьця висота того руля що на фото від явського?
На МТ было лучше? особенно расход топлива наверноеМне приходилось ехать за рулем Явы 17 часов с остановками на покушать и заправиться, по ровной, асфальтированной дороге, где не идеальное состояние ходовой сказывается меньше. Общая усталость ничто против боли в шейном отделе позвоночника,которая еще неделю мучала и заставляла пить анальгетики.
Все дело в посадке. И 634 и 638 модели прямые как лавочки, руль находится немного выше плоскости седенья. При моих 174 см роста приходится сильно наклонять туловище вперед и чтобы смотреть вперед - переразгибать позвоночник в шейном отделе. Фактически задние мышцы шеи постоянно напряжены. Идеальное состояние ходовки этого недостатка явы не исправит.
Аналогично!)Dermengy писав: 13 грудня 2019, 17:10 Я никогда не ездил на 638, но 5 юпитер сильно приятнее в ходу 634. Можете начинать кидаться помидорами
Андрійко, я б додав, шо будьякий мотоцикл, навідь іномарки =теорема Ескобара, бо ідеальних мотоциклів не існує, а відносно іжів та совкотяжів враховуючи їх похабне, неякісне виробництво, то вони= аксіома Ескобара, бо доводити нема чого, все і так зрозуміло. І ми, через те, що отримали у спадщину цей брухт, змушені довбатись з ним і приводити його до більш-менш їздабельного стану. З явами легше- хоч запчастини можна купити нормальної якості, а іжі -це трагедія, совкове все криве, а китай то ще гірше.Шо Ява шо иж = теорема Эскобара. Лучшие их обоих ММВЗ 3.112.12 - мотоцикл для сельской местности. Все, можно расходиться.
В принципі кращі, особливо передня вилка 638ї. Але ява більш схильна до кільової гойданки на нерівній дорозі через коротшу базу.Раз зачепили ходові якості... Хіба вилка і аморти 638 моделі не кращі, ніж у Ю5 в принципі?
Яка там кильова гойданка , це що корабель ?USS писав: 16 грудня 2019, 16:10 Але ява більш схильна до кільової гойданки на нерівній дорозі через коротшу базу.
Спростую ще один міф. Не знаю скільки бєнза в юпаку (фото зтирив з інтернету), в яві бак майже пустий. Фоткав спєцом сьогодні зранку.JUK писав: 12 грудня 2019, 05:53 у якої повнiстю вiдсутнє будь-яке балансування , це одразу помiтно якщо ставити його на центральну пiднiжку , центр ваги змiщений вперед
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів