Той буртик, що зачіплюється за краї отворів основи сидіння в оригіналі 1.5 мм, але думаю краще зробити 2 мм.
Во, во. Можно тупо полоски приклеить да и усЁ.міша писав: 07 червня 2020, 10:29 вирізав чотири резинові шайби і приклеїв .Тримається,відірвати незміг
ого, так то є гуд, а чому не ремонтуєш ?Aleks1978 писав: 11 червня 2020, 18:40 доброго здоров'я,братани мотоциклісти.
сьогодні нарешті зробив перший виїзд і міні подрож за росадою в 4км в один край.
туди доїхав майже добре, на 2й вилка пищала хоча згодом перестала а 3я підвиває. а в іншому мот був бодрячком,трос від спідака був дома тож швидкість не зафіксована. доводилось "повзти".
а от назад довелося котити,завелась і заглохла,і фсьо. десь годину секаса і пів години коту з викрученими свічками дали результат,вкрутив і завелась. от такі трабли в мене постійно![]()
Як биш він знав де шукати цю жопу, то він би цей піпець вже давно відремонтував!!!Александр77 писав: 11 червня 2020, 20:20ого, так то є гуд, а чому не ремонтуєш ?Aleks1978 писав: 11 червня 2020, 18:40 доброго здоров'я,братани мотоциклісти.
сьогодні нарешті зробив перший виїзд і міні подрож за росадою в 4км в один край.
туди доїхав майже добре, на 2й вилка пищала хоча згодом перестала а 3я підвиває. а в іншому мот був бодрячком,трос від спідака був дома тож швидкість не зафіксована. доводилось "повзти".
а от назад довелося котити,завелась і заглохла,і фсьо. десь годину секаса і пів години коту з викрученими свічками дали результат,вкрутив і завелась. от такі трабли в мене постійно![]()
Aleks1978 писав: 15 червня 2020, 10:54 Снимок экрана от 15.06.2020 12.07.46.jpgСнимок экрана от 15.06.2020 13.27.43.jpg
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів