Паннония вверху, Явы потом.
5ст. КПП, мощность, максималка впечатляют.
Жаль только прозэкты.

Андрійку що з тобою сталось що ти так осмілів що ІЖАМ виклик даєш.....смілості набрався звідки...ну ладно в пацанів ЯВИ трохи ЧЕСЬКОЇ зборки б а ти зі своїм КИТАЙОЗО-РУСКИМ хламом куди пхаєшся між дорослих дядьків.Андрей 96 писав:Романа не забудь с собой взять ! 19колеса,звезду на 21 и харчей а то толкать ведро с болтами обратно долго будете.slavikklichko писав: може зі мною поганяєшся?
кажеш - "з нестандартною психікою".Антипионер писав:Іжатнікам з нестабільною психікою перегляд заборонено
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u9L1GnV2yk#!
И ты думаеш что ты мне етим видео что то хотел доказать?!!Антипионер писав:Іжатнікам з нестабільною психікою перегляд заборонено
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u9L1GnV2yk#!
Слушай , парнишка , выбирай выражения , вроде слова вафлит , невафлит , понял ? Подбирай слова , хамло , эдесь на форуме люди разных возрастов . Я на ИЖах езжу с 95 года, когда ты ещё до подножек не доставал , и по эти поры . С тобой тягаться , я уже написал , давай . Где встретимся ?slavikklichko писав:кажеш - "з нестандартною психікою".Антипионер писав:Іжатнікам з нестабільною психікою перегляд заборонено
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u9L1GnV2yk#!От на...хера срать в корыто.
Тут ЖУК ва...флить на Олексія шо дасть йому копоту на своїй ЯВІ. А в нього ИЖ, та й ще однокотловий. Хай зі мною потягається, на рівних.
І знову пишуть шо ИЖ корито.
Я ж не пишу що ЯВА гуавно!!!
Для чого ці міряння піпіськами. І ще одне: якщо в мене ИЖ то не означає що він фуфло, тому що, більшість тут хвалених яв мому ИЖ і Романому-даже болтика не варті який десь у мене там на болотнику.
"Ще раз пояснюю: "Техніка в руках ІНДУСІВ- ГРУДА МЕТАЛОЛОМУ!"
archer писав:Уже неоднократно предупреждали, slavikklichko Вы отправляетесь в бессрочный бан.
В теорії так. У мене були такі аморти на Юпітері-5, то крім задраної і жорсткої жопи вони нічого не дали. Для трамплінів може і норм, не пробувавКарандаш писав: 11 грудня 2019, 07:35
Чому? Там зробили 2 пружини з різними характеристиками, от маємо той самий ефект що і в прогресії
Ги-ги , мабуть ти смiєшся ?USS писав: 11 грудня 2019, 23:26 Отакого не потрібно писати, то два відмінних агрегати, кожний рулиться по своєму.
Планета може і дідівська, а Юпітер приємний моц. Дружині на ньому більше ніж на Яві подобається їздити.JUK писав: 12 грудня 2019, 05:53 Ги-ги , мабуть ти смiєшся ?Iж це диявольська колiсниця , у якої повнiстю вiдсутнє будь-яке балансування , це одразу помiтно якщо ставити його на центральну пiднiжку , центр ваги змiщений вперед , на швидкостi по буграм вiн брикається наче кобила , та i по пiску йде на багато гiрше за яву , навiть нижчий центр ваги йому не допомагає . Повiльний дiдiвський моц
![]()
Да такий жеж вiн корч як i планєта , вiбрацiя менша , але центр ваги змiщений вперед , клює носом та розгойдується як каравела , в пiску мотиляє його в порiвняннi з явою - капець , може тому що база довша ? не сперечайся я на iжаках все життя їздив , i досi їжджу , правда здебiльшого з люлькою . Сiсти з яви на iжа , це як з зєпара на жигулiroute 66 писав: 12 грудня 2019, 08:22 Планета може і дідівська, а Юпітер приємний моц. Дружині на ньому більше ніж на Яві подобається їздити.
Ну а центр ваги судити по підставці... Ти ж не на підставці їздиш?
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів