Максимальная скорость на Яве
- archerix
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Ява 638
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Максимальная скорость на Яве
По-моему, тут и были
Шикарное место, но спуск туда сверху довольно крут. И еще - по вечерам там кругом бродят толпы пьяных неадекватов 

Пусто 

- Alex
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350 (638) Honda CB 400 SF
- Контактна інформація:
Вам че бориспольского шоссе мало? Покрытие отличное, полос всем хватает. Собрались на определенное время, замеряли и поехали дружно в Цыбли.
Участников думаю много не будет, и того за пол часа никому не помешаем и лишнего внимания не привлечем.
Участников думаю много не будет, и того за пол часа никому не помешаем и лишнего внимания не привлечем.
- Лях
- Майстер
- Мотоцикл: Honda Transalp 600V
- Контактна інформація:
Та на "Бориспільському" транспорту багато, небезпечно!
А до вас дорогу вже доробили?
TA600 youtube Сайт
- java 6v
- Старая гвардия
- Мотоцикл: CZ-350 472.5
- Контактна інформація:
Можна але це треба робити в ночі бо дньом їздять всякі придурки які з 3 полоси в 1 скоросну перестраюються на швидкості 70кмAlex писав:Вам че бориспольского шоссе мало? Покрытие отличное, полос всем хватает. Собрались на определенное время, замеряли и поехали дружно в Цыбли.

- Rock-N-Roll
- рокер
- Мотоцикл: Keeway RK III 150; Riga-12
- Контактна інформація:
існує така нова траса р30 Ірпінь-Київ. Покриття ідеальне,потік транспорту поки, що мінімальний.
Там постійно на вихідних вночі збираються клуби типу СтрітПрайд і т д проводять драг на консервах. Я там якось був і скажу, що 140 на Яві є де розігнати навіть із запасом)
http://g.co/maps/8nakf
http://www.youtube.com/watch?v=fOhH1aSy_eM - так як відео зняте взимку тому дає таке враження, що траса ацтой. Це не так.

Там постійно на вихідних вночі збираються клуби типу СтрітПрайд і т д проводять драг на консервах. Я там якось був і скажу, що 140 на Яві є де розігнати навіть із запасом)
http://g.co/maps/8nakf
http://www.youtube.com/watch?v=fOhH1aSy_eM - так як відео зняте взимку тому дає таке враження, що траса ацтой. Це не так.

- Rock-N-Roll
- рокер
- Мотоцикл: Keeway RK III 150; Riga-12
- Контактна інформація:
знаю чуавка на тому ИЖаку)Fazer писав:да, 400м будет мало. у меня на выходе за 100 было, но до максималки еще далеко...
А вот и фото с той взлетки, батл Ява-ИЖя думал что моя ява розорвется там)))
- Alex
- рокер
- Контактна інформація:
Не ещё идут ремонтные работыliach писав:Та на "Бориспільському" транспорту багато, небезпечно!

На бориспольке транспортный поток позволяет.
А вообще:
1-е сколько есть реальных желающих? (не так просто на форуме посвистеть). Из прошлой рокеровки из тех яв что приехали помоему желающих нет, а из тех кто не приехал - сомневаюсь что приедут.
2-е тут уже вас понесло. Если человек хочет продемонстрировать свои способности (точнее своей явы) то пусть сам предлагает место, время.
3-е все заявленые рекордсмены по спидометру рядом идущей машины как с безопасностью? родные дороги - максимум две полосы? и езда по встречке?
- Alex
- рокер
- Контактна інформація:
Ага на спортах все летают, я сам лично люблю на бориспольском оторваться и крайние две оставляют место для маневров и свободного перемещения на мотоцикле со скоростью 160 км\ч. Фура 180 бежитjava 6v писав:Можна але це треба робити в ночі бо дньом їздять всякі придурки які з 3 полоси в 1 скоросну перестраюються на швидкості 70кмAlex писав:Вам че бориспольского шоссе мало? Покрытие отличное, полос всем хватает. Собрались на определенное время, замеряли и поехали дружно в Цыбли.

- archerix
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Ява 638
- Контактна інформація:
Есть еще симпатичная дорога от Кийлова к Бортничам - там хороший асфальт и машин немного 

Пусто 

- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Alex, ти мабуть не до кінця зрозумів, швидкість заміряється в двох протилежних напрямках (середнє арифметичне), тобто, туди плюс назад і поділити на два. Значить нам треба, щоб було 2 кармани для розвороту на відстані приблизно кілометр один від одного, а на "Бориспільці" я щось таких не помітив.
P.S. Зразу кажу, що на дорогах загального користування я особисто ганяти не буду!
P.P.S. Максимальна швидкість Яви, заміряна по спідометру поряд їдучого автомобіля, для мене не буде результатом в будь-якому випадку!
P.S. Зразу кажу, що на дорогах загального користування я особисто ганяти не буду!
P.P.S. Максимальна швидкість Яви, заміряна по спідометру поряд їдучого автомобіля, для мене не буде результатом в будь-якому випадку!
TA600 youtube Сайт
- tarasiktelesik
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Jawa 350/638
- Контактна інформація:
Так, дороги загального користування нам не підходять. Там й інші учасники руху, й даїшники з обмеженням для мотоциклів у 80 км/год.
Потрібно визначитися як будемо заміряти швидкість? Велокомп? ЖПС? Радар (якщо є в когось)?
Потрібно визначитися як будемо заміряти швидкість? Велокомп? ЖПС? Радар (якщо є в когось)?
-
- рокер
- Мотоцикл: Jawa 350/638 люкс
- Контактна інформація:
Незнаю навіть що сказати,а хіба не буває такого моменту коли бач хорошу дорогу то крутиш з тої яви все що вона може...і на прибори навіть не дивишся а слухаєш яу реве мотор від оборотів
Незнаю навіть що сказати,а хіба не буває такого моменту коли бач хорошу дорогу то крутиш з тої яви все що вона може...і на прибори навіть не дивишся а слухаєш яу реве мотор від оборотів

- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Постійно так роблю, але це ж не той випадок, я ж хочу позмагатись з Явою на розгін!Drakula писав:Незнаю навіть що сказати,а хіба не буває такого моменту коли бач хорошу дорогу то крутиш з тої яви все що вона може...і на прибори навіть не дивишся а слухаєш яу реве мотор від оборотів
TA600 youtube Сайт
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Велокомпу я не вірю. Колись на Яджіву клав, так там коли заводив мотора він показував чортішо, мабуть перешкоди від системи запалювання.tarasiktelesik писав:Потрібно визначитися як будемо заміряти швидкість? Велокомп? ЖПС? Радар (якщо є в когось)?
Візьму свій ДжіПіеС, хто має, теж беріть!
Радар теж би дуже знадобився, але де ж його взяти? Радар, по-моєму, має пріоритетне значення, так як пройшов сертифікацію!!!
TA600 youtube Сайт
- tarasiktelesik
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Jawa 350/638
- Контактна інформація:
Стосовно велокомпа ще буде морока з тим щоб його постійно переставляти з мотоцикла на мотоцикл. З ЖПС це простіше зробити буде.
В кого є радар? В ідеалі потрібно два радари оскільки будемо міряти швидкісьт в двох напрямках. Або доведеться перевозити один з місця на місце.
В кого є радар? В ідеалі потрібно два радари оскільки будемо міряти швидкісьт в двох напрямках. Або доведеться перевозити один з місця на місце.
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
В принципі, можна обійтись і одним радаром, якщо встановити його посередині траси. Він же може заміряти швидкість не тільки на зближення, а й на віддалення.
TA600 youtube Сайт
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Кілька слів про можливості навігатора:
Тут, думаю, все зрозуміло.

Лічильники можна щоразу обнуляти.
Також можна записувати треки, які потім можна переглядати за допомогою спеціальних програм, наприклад GPSMapEdit.
В якості фону можна підкладати різні карти, супутникові знімки з різних сервісів, Google, Yandex і т. п.
Тут, думаю, все зрозуміло.

Лічильники можна щоразу обнуляти.
Також можна записувати треки, які потім можна переглядати за допомогою спеціальних програм, наприклад GPSMapEdit.
В якості фону можна підкладати різні карти, супутникові знімки з різних сервісів, Google, Yandex і т. п.
TA600 youtube Сайт
- Well
- ВЕТЕРАН
- Мотоцикл: Honda VFR750F rc36 + Suzuki DRZ400S
- Контактна інформація:
ого какой ажиотаж, думаю надо увеличивать призовой фонд)))
Удача - смелых любит!
http://www.bikepics.com/members/well/

http://www.bikepics.com/members/well/

- Alex
- рокер
- Контактна інформація:
Удачи! Стройте стадион и называйте его: "ЯВА".tarasiktelesik писав:Так, дороги загального користування нам не підходять. Там й інші учасники руху, й даїшники з обмеженням для мотоциклів у 80 км/год.
Тема пришла к логическому концу. Одним трасса не нравиться, а закрытую территорию хрен найдете (особенно нужной длины и хорошим покрытием)
Как по мне оптимальная дистанция порядка 2-3 км. Если мерять ЖПС то нужно некоторое время двигаться с данной скоростью.
1 км - разгон, 2 км - фиксация, и 3 км торможение.
- Syava
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa 360, Honda XL400VN
- Контактна інформація:
Забудь. Дорога Киїі-Ірпінь давно вже відкрита і швидко стала популярною. Регулярно і досить часто їздять автобуси і купа автомобілів. Крім того дорога має пару поворотів, які можуть бути дуже небезпечними на максимальних швидкостях.Rock-N-Roll писав:існує така нова траса р30 Ірпінь-Київ. Покриття ідеальне,потік транспорту поки, що мінімальний.
-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Yamaha TW-200, Иж-56, Карпаты-2
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Есть не плохие куски дороги на отрезке Стайки-Кагарлык.
Там ровные дороги между полями. Но идеальной поверхности и идеального асфальтам там не. Зато очень мало машин. до 10 в час и отсутствие гаишников.
Там ровные дороги между полями. Но идеальной поверхности и идеального асфальтам там не. Зато очень мало машин. до 10 в час и отсутствие гаишников.
- archer
- И так сойдет
- Мотоцикл: Suzuki GS 500F => DR650r => KTM 690 Enduro R
- Контактна інформація:
Там отстойное покрытие, за сезон я там раз 20 проезжаю. В Обуховском районе считаю идеальным местом для проведения замера дорога между с. Германовка и с. Сущаны, транспорта на ней нету вообще, 2-3 машины в час, идеальное покрытие, порядка 4-х км ровной дороги прикрытых лесополосой.
И так сойдет
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів