Я,конечно,извиняюсь,но это кто так решил?Ты,на свою думку?Storm40 писав: 09 серпня 2021, 15:34 З питання маячків-вони не являються спецсигналами,не мають великої потужності та яскравості.
Ты,вообще,знаешь ПДД Украины?Имеешь ли водительское удостоверение?Что-то меня гложут очень смутные сомнения в твоих познаниях ПДД...-19-ый раздел ПДД,разъясняющий только об использовании внешних световых приборов, отнести к спец.сигналам-это конечно было "сильно" сказано...Storm40 писав: 09 серпня 2021, 15:34 Правилам пдд не протирічать.19. Использование внешних световых приборов.
На просторах "интернета"( и не только) продают оружие,наркотики и т.д., и т.п. Но это не говорит о том,что это правильно и Законно!Storm40 писав: 09 серпня 2021, 15:34 На просторах інтернету продаються значно зліші девайси і ставлять їх на різні "ракети".
Ну, это только пока...Пока человеки, набранные по объявлению, "пластмассовые", не знают ПДД и КоАП. А штраф там хороший будет...с конфискацией
Хм...причём здесь всё написанное?Я ему про Фому,а он мне про Ерёму...Я не спрашивал сколько тебе лет и с какого возраста ты управляешь транспортом.Но, в отличии от тебя, я самостоятельно начал управлять мотоциклом, с коляской, с 10-ти летнего возраста. В 17 лет получил своё первое водительское удостоверение категории "А".Но речь не об этом...Не будем мериться пиписками,как говорится...Storm40 писав: 11 серпня 2021, 04:40 Та куди ж мені до Вас горік,"старого вовка доріг",з моїми 55 роками прожитого життя з яких я за кермом з 12-14 років починаючи з самостійно зібраного дирчика на базі двигуна Д-6 та старого дідового велосипеда Урал, мопеда Карпати,Мінська,Ниви ВАЗ 2121,мопеда Дельти та ось тепер Shineray. За весь час я старався не порушувати(та й не порушую) правила ППД, а ось два роки тому потрапив в дтп з одним довбоебом на авто який не дивлячись в зеркало задньго виду різко повернув на другорядну дорогу не вмикаючи поворотута з крайнього правого положення, при тому що я пішов на обгін заздалегіть вімкнувши покажчик повороту і їхав з вімкненим світлом.Слава Богу обійшлося все не дуже тяжкими наслідками(рвана рана правої ступні та чотирма вибитими з суставів пальцями на нозі) І він мотивував це тим що мене не помітив хоч я їхав за ним приблизно 1 км і не в мертвій зоні.
Не важно какая мощность и яркость...Есть факт установки фар(ламп)с изменением частоты световых импульсов.И этого достаточно для протокола и последующего штрафа.
С этим согласен,без вопросов...Storm40 писав: 11 серпня 2021, 04:40 Відчуття міри та "вкуса" повинно бути присутнє завжди,і повага до інших учасників руху.Нажаль дурнів на дорогах стає все більше і більше,як то-літаючих зі швидкісттю значно перевищуючу дозволену 90 км для авто та 80 для мото на дорогах поза межами нас.пунктів,водіїв фур(не всіх),які помітивши їдучого мотоцикліста назустіч виїжають майже на середину проїжої частини ,нехтуючи боковими, інтервалами щоб "по приколу"здути напором повітрям тебе з дороги, як на "крутих авто"летять на обгін ,незважаючи на те що ти їдеш на зустрічній смузі,витрішчивши очі(бо їм треба).У вас такого не було????.Так що "вїбати"не тільки з дробовика хочеться а ще й з гранатомета.
мммм......всуну я своих 5 коп.gorik писав: 11 серпня 2021, 08:02Хм...причём здесь всё написанное?Я ему про Фому,а он мне про Ерёму...Я не спрашивал сколько тебе лет и с какого возраста ты управляешь транспортом.Но, в отличии от тебя, я самостоятельно начал управлять мотоциклом, с коляской, с 10-ти летнего возраста. В 17 лет получил своё первое водительское удостоверение категории "А".Но речь не об этом...Не будем мериться пиписками,как говорится...Storm40 писав: 11 серпня 2021, 04:40 Та куди ж мені до Вас горік,"старого вовка доріг",з моїми 55 роками прожитого життя з яких я за кермом з 12-14 років починаючи з самостійно зібраного дирчика на базі двигуна Д-6 та старого дідового велосипеда Урал, мопеда Карпати,Мінська,Ниви ВАЗ 2121,мопеда Дельти та ось тепер Shineray. За весь час я старався не порушувати(та й не порушую) правила ППД, а ось два роки тому потрапив в дтп з одним довбоебом на авто який не дивлячись в зеркало задньго виду різко повернув на другорядну дорогу не вмикаючи поворотута з крайнього правого положення, при тому що я пішов на обгін заздалегіть вімкнувши покажчик повороту і їхав з вімкненим світлом.Слава Богу обійшлося все не дуже тяжкими наслідками(рвана рана правої ступні та чотирма вибитими з суставів пальцями на нозі) І він мотивував це тим що мене не помітив хоч я їхав за ним приблизно 1 км і не в мертвій зоні.
Не важно какая мощность и яркость...Есть факт установки фар(ламп)с изменением частоты световых импульсов.И этого достаточно для протокола и последующего штрафа.
коап.jpgС этим согласен,без вопросов...Storm40 писав: 11 серпня 2021, 04:40 Відчуття міри та "вкуса" повинно бути присутнє завжди,і повага до інших учасників руху.Нажаль дурнів на дорогах стає все більше і більше,як то-літаючих зі швидкісттю значно перевищуючу дозволену 90 км для авто та 80 для мото на дорогах поза межами нас.пунктів,водіїв фур(не всіх),які помітивши їдучого мотоцикліста назустіч виїжають майже на середину проїжої частини ,нехтуючи боковими, інтервалами щоб "по приколу"здути напором повітрям тебе з дороги, як на "крутих авто"летять на обгін ,незважаючи на те що ти їдеш на зустрічній смузі,витрішчивши очі(бо їм треба).У вас такого не було????.Так що "вїбати"не тільки з дробовика хочеться а ще й з гранатомета.Но,опять-таки,это не о том,о чём писалось выше...
![]()
Это вторая часть предложения,подразумевающая-"...и который..."Frink писав: 11 серпня 2021, 08:32 Вы подчеркнули статью, а почему не читаете до конца ? "та який дозволяєтсья встановлювати на спец. трансопрт і т.д"
Цвет спец.маячков не только синий и красный.Frink писав: 11 серпня 2021, 08:32 Эти маячки, пусть даже и мигают. Красного цвета? нет. Синего? нет.
У велосипедиста режим мигания фонарика медленное,как у мигающего аварийного фонаря красного цвета(может применяться при отсутствии знака аварийной остановки,т.е. либо то,либо то).ТС пишет,что установил фонарь с миганием стробоскопа.Jawaval писав: 11 серпня 2021, 09:32 Вибачаюсь, а якщо лісапедист позначає себе на дорозі блимаючим червоним світлодідним ліхтариком під сідлом. І саме червоним. І саме блимаючим. Як тоді це розцінити? А таких дуже багато на дорогахНевже їх теж пресують поліцаї.
Ты имеешь в/у?И не знаешь какие цвета являются спец.сигналами?Вот это поворот!
да, я долбоеб.
А выучить ПДД,БДД никак?Или такое не преподавали в автошколе?Тогда вопросов больше не имею.В полемику вступать дальше не вижу смысла.Удачи!
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів