А пороги, лонжероны и т д ?
Скажи? Зачем тебе вариная и крашеная машина.Можно же сделать, продать.На выручинные ,приобресть ТАЗ-2108,подкрасить и ужеж не классика...А.Б.М писав: Колеса нужны самому, так что покупать чтобы когда-то продать не думаю.
А тебе,нужна!?А.Б.М писав:Делать ее есть смысл только для себя, за те деньги что придется потратить на ремонт она нафик никому не нужна будет.
У моего соседа тоже шестерка стоит кофейнаяА.Б.М писав:... пусть себе гниет дальше
В чем заключаться геморойность? У нас одна ездит с ГБО, таврия кстати, подробностей не расспрашивал но вроде доволен, экономно.liach писав:PS. ГБО після року експлуатаціі я не оцінив, геморойна штука, викинув все нахир і іздив на бензині.
Не знаю як в Тавріяї і Тазах але на Волговських двіжках то реально КАЛ! Воно не їде не тягне ... Двигун працює на 50% максимум, хлопає, стреляє, а їхать не їде...А.Б.М писав:В чем заключаться геморойность? У нас одна ездит с ГБО, таврия кстати, подробностей не расспрашивал но вроде доволен, экономно.liach писав:PS. ГБО після року експлуатаціі я не оцінив, геморойна штука, викинув все нахир і іздив на бензині.
Ну я не можу так ) Коли я знаю що воно повинно валити ,а воно не валить... Це так як на Победу поставили новий двух камерний карб я знаю що воно має перти і зі старта струшку знімати ,а воно тошнить... За те їсть 10 літрів...А.Б.М писав:Мне удалось прокатится на этой таврухе на пассажирском сидении, ехали на газу. Хочу сказать ничего такого я не заметил, на счет мощности так и есть, мощность заметно теряется но если тошнить по прямой то ничего страшного нет. В угоду экономичности можно смирится.
Рівняти передній і задній привід анріал. У нас був Peugeot J5(передній привід)2.5 дізель він проповзав де завгодно. А тепер MB Spinter 208d(задній привід)2.3 дізель без турбіни самий простий двіг. Так він буксує там де проїзжали на тому бусі, трохи більше газу даси так сядеш одразу...Andriy21 писав:Славко, щодо Зубила і села не згоден. Воно доволі міцне і по гівну їздить непогано за рахунок переднього приводу.
Бачив би ти, як забите під самісінький дах Зубило регулярно возило нашу родину на те місце, де проходила Рокеровка 2013.... Інколи доводилося виїжджати звідти після тижневих дощів, або ж весною, ще коли вода не впала... На классиці (2103) їздити на Золотий було складніше, інколи доводилося штовхати.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів