Вообще то она передняяLENIN писав:Кто подскажет можно ли поставить такую рези ну на зад Pirelli Match MT 09 Front 110/90/18

Вообще то она передняяLENIN писав:Кто подскажет можно ли поставить такую рези ну на зад Pirelli Match MT 09 Front 110/90/18
Вот и меня смущает что она передняя,будем надеятся что будет ходитьVitaha_N писав:Вообще то она передняяLENIN писав:Кто подскажет можно ли поставить такую рези ну на зад Pirelli Match MT 09 Front 110/90/18Но судя по профилю, вполне должна подойти, у меня когда то стояла похожая передняя Michelin на заднем колесе
busa писав:Славiк питання:варто чи нi? можна застосовувати і до тебе з твоєю "красунею",тому що про існування деяких деталей багато хто навіть не здогадувався(ється).А так людина захотіла,може собі це дозволити,чом би й ні?.Зате такі ручки і тримач стопа(дужка) тільки в нього,навіть у Джексона не було
LENIN писав:busa писав:Славiк питання:варто чи нi? можна застосовувати і до тебе з твоєю "красунею",тому що про існування деяких деталей багато хто навіть не здогадувався(ється).А так людина захотіла,може собі це дозволити,чом би й ні?.Зате такі ручки і тримач стопа(дужка) тільки в нього,навіть у Джексона не було
К сожалению ничего не осталосьНикОс писав:Хочу спросить у тебя случайно выкройки тента на коляску не осталось или может сам тент есть?
А в живую просто отпадРЕпа писав:Супер! Деталюхи выглядят убойно! Работа качественная!
Вибачаюсь , можливо жорстко спитав , але в наших краях нержавійка майже золото , тому в мене таке питання і виникло , а виглялд звичайно бомба ,в живу думаю в десять раз краще.busa писав:Славiк питання:варто чи нi? можна застосовувати і до тебе з твоєю "красунею",тому що про існування деяких деталей багато хто навіть не здогадувався(ється).А так людина захотіла,може собі це дозволити,чом би й ні?.Зате такі ручки і тримач стопа(дужка) тільки в нього,навіть у Джексона не було
Спасибо.Будкм исправлятсяРЕпа писав:Класс!Все позеленело,почти лето,природа проснулась.Желание ехать и ехать!
,только дорог нет.
А котлы так и не покрасил! Брызни матом черным.Мот впечатлил!!
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів