Дякую!
Заряджав зазвичай півтори години. Вистачало на дві. Зараз працює 15 хв. і вимикається. Мабуть аккумулятору кришка, перемерз, чи що?

Комету продав, та поки-що стоїть в мене, снігу навалило, не було можливості забрати.
Ще не знаю.MAXDZ писав:На сколько батареи хватает (в том режиме что снимал)?
В мене це почалось буквально пару місяців тому, після того, як трохи познімав на морозі, коли катались на квадроциклі.JUK писав:Слава , зрозумiв , в мене скорiш за все аккумулятор
http://dx.com/liach писав:Труба буде пошукати аккумулятори, може де продаються...
Спробував, вийшло, але від зарядного пристрою на 700мА., від пристрою на 1500мА. вирубився і перестав реагувати на будь-які дії, прийшлось відпаяти аккумулятор, так що обережно!!! Також треба було дату перевстановити.Запись с внешним питанием!
Для включения камеры с внешним питанием надо удерживать на выключенной камере верхнюю кнопку записи и подключить к питанию, кнопку не отпускать пока не погаснет красный. после этого она работает как обычно только с внешним питанием.
liach писав:Відео вийшло трохи темне, погода така. Як вийде сонце, то зніму і викладу.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів